<
Любов Вавдічик

Дякую за небайдужість і допомогу: об’єднавшись у пошуках Олексія, нововолинці довели, що разом – ми сила

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 24.03.2021 / Погляд / , /
226
/ коментарів 5

Щиро дякую громаді Нововолинська за небайдужість і допомогу у розшуку Олексія! Люди, які об’єднались у його пошуках дали зрозуміти йому, що він не зайвий у цьому світі і все-таки чогось вартує.

Люди, ви неймовірні! Для мене було неочікувано, що стільки знайомих і незнайомих мені людей надало свою допомогу, підняли все місто на ноги і колеса. Об’їздили всі можливі локації навіть поза межі навколишніх сіл. Такі ситуації, хоч і стресові та неадекватні, об’єднують і згуртовують нас воєдино та доводить, що разом – ми сила!

Велика подяка меру нашого міста Борису Карпусу, який особисто тримав ситуацію на контролі і їздив з нами до моменту визначення місцезнаходження Альоши і доставлення його додому.

Для тих же, хто будував свої версії про причини такого вчинку і хто в тому винен, бажаю ніколи не стикатись з такими проблемами. Ми всі були молодими і робили помилки. А дитина з інвалідністю, переживала великі стреси не тільки особисті юнацькі, але й тавро “інвалід”, яким часто спекулюють і дорікають, від часів навчання в школі, до воєнкомату і тд. Це все накрутилось великим сніжним комом на вразливу психіку.

Для Альоши також було неочікувано, що стільки людей піде на його пошуки. Люди телефонували з інших міст України і інших країн, бо його, як і мене, знають тисячі людей. Це дало розуміння йому, що він не зайвий у цьому світі і все-таки чогось вартує.

Я не в силі відмітити і подякувати особисто кожному, хто допомагав і тримав руку на пульсі. Але я всім вам вдячна від серця і більше за те, що ви були поруч! Люблю вас!

Хай Всесвіт дарує вам добра і любові!

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 5
  1. Борисе,то все добре,що ти брав участь у пошуках хлопця. А якщо тримаєш ситуацію на контролі, то будь-ласка, долучи до роботи відповідні служби, щоб змили чи стерли фашистську свастику, яка вже другий місяць прикрашає стіну бувшого ресторану “Кооператор” біля стадіону і прославляє наше місто,робить йому непогану рекламу. Бо,напевне, тобі як меру буде не дуже приємно,коли в Нововолинськ завітають співробітники СБУ і будуть своїми руками стирати фашистські символи. Фото з цими “малюнками” вже віправлено в Управління СБУ у Волинській області. На черзі–Управління СБУ м.Київ, якщо не буде ніякої реакції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...