<
Павло Медина

Бути чи не бути молодіжному центру в Нововолинську? Ось у чому питання…

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 12.08.2019 / Погляд /
1
/ коментарі 2

У світі відзначають Міжнародний День молоді, а ми й далі шукаємо приміщення та робимо все можливе, щоб власними силами знайти простір, який буде осередком для розвитку молоді нашого міста.

За цей час з питаннями “Як справи?”, “Чим ми можемо допомогти?” до нас звертались друзі з різних куточків України – це керівники громадських організацій, комунальних молодіжних центрів тощо.

Дякую кожному за поради і підтримку. Особлива подяка за дзвінок Олександру Яремі з словами підтримки, заступнику міністра молоді і спорту України та голові Асоціації молодіжних центрів України. Були навіть пропозиції перебратися з командою і всіма практиками в інші населені пункти.

Питання №1 до депутатів Нововолинської міської ради та Віктора Сапожнікова (кажуть, там всі очікують виборів і активно моніторять дописи у фейсбуці). У Нововолинську потрібен молодіжний центр? В місті немає комунального приміщення, яке ми разом з Вами могли б перетворити на молодіжний центр?

Якщо не в курсі, чим ми займаємося, можна глянути тут. А тут почитати.

Минулого року ми представляли свою роботу експертам з Ради Європи. Про діяльність пишуть в посібниках, на сторінках ЗМІ та на державних сайтах.

Питання №2 до мешканців міста.

В Нововолинську потрібен Молодіжний центр “Нові крила”? Простір для неформальної освіти, місце для розвитку громадянського суспільства? Ви готові підтримувати такий проект ресурсами або ж в будь-який інший спосіб?

Коментуйте! Нам важливо розуміти чого потребує місто!

Ми розглянули два, які знайшли, та рахуємо витрати для ремонту й перетворення цих приміщень в придатне місце для розвитку молодіжної політики. Паралельно шукаємо далі…

Зберігаймо спокій та змінюймо країну.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 2
  1. Ну я навіть не знаю… При нинішній владі навряд для людей щось буде… Зараз вже молодь іншої влади й не бачила…за стільки років “правління”

  2. Там, де воно було, чомусь раптом не можна бути. Що змінилося?
    Дивно, що влада не може знайти приміщення.
    Я був в English club, але не знаю, як часто там ще тусувалася молодь з інших причин.
    Скільки ж їм треба? Хіба не можна ще якесь приміщення суміщати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...
Жанна Білоцька
6.02.2024
Коротко про зміст статті своїми словами, через що мешканці вулиці Соломії Крушельницької у Володимирі лишилися без ...