<
Борис Карпус

Апарати і речі, яких потребує лікарня у Нововолинську: для тих, хто хоче купити, занести і розуміти, що воно там є і ним будуть користуватися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 24.03.2020 / Погляд / , /
3
/ коментарів 6

КОРОНАВІРУСНЕ!

… уже кілька дні на телефоні. Лікарі, медсестри, пацієнти, різні експерти, різні міста. Дуже багато спілкування і діалогів.
В принципі, серед медперсоналу паніки немає. Місто готове прийняти та забезпечити лікування пацієнтам з коронавірусною інфекцією. Але от стан справ із технічним забезпеченням такий, що його важко оцінити…

З іншої сторони, дуже багато розмов точиться серед представників малого і середнього бізнесу про те, що необхідно допомогти медичним установам – зокрема інфекційному відділенню.

Правда, є “Міжрегіональна лікарняна каса”. Проте хлопці все ж хочуть купити, самі занести і точно зрозуміти, що воно там є і ним будуть користуватись. Така думка. Спільна.

Тому публікую тут певні апарати та необхідні речі, яких потребує лікарня. Перелік не вичерпний. Фото ілюстративні.

Фото 1 – Концентратор кисню (ціна варіюється від 5000 до 50 000 грн.). Є б/в і нові. Апарати потрібні не лише у випадках пневмонії, а й застосовуються в багатьох інших терапевтичних процедурах…
Фото 2 – Інгалятори (від 700 грн.)
Фото 3 – Інфрачервоні термометри (середня ціна 1200-1500 грн.)


Фото 4 – Пульсоксиметр (є й по 700 грн., але краще купувати за 3-6 000 грн.)
Фото 5 – Ємності для дезінфекторів
Фото 6 – рушники паперові (ХоРеКа)

Всі фото ілюстративні.

Якщо виникає бажання щось придбати й передати – звертайтесь до власних знайомих лікарів, безпосередньо в інфекційне відділення або пишіть мені в месенджер.

Всіх люблю, не обіймаю і не цілую…

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 6
  1. ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ МІСТА.
    ( відповідь Борису Карпусу
    на допис « КОРОНАВІРУСНЕ» )
    Якщо Вам та Вашим друзям дійсно хочеться допомогти лікарні і зокрема інфекційному відділенню , то на даний час вкрай необхідно:
    – маски респіраторні типу FFP3
    – комплекти одягу протиепідемічного ,
    -різні засоби для дезінфекції .
    Дійсно у нас в місті функціонує благодійна організація «Регіональна лікарняна каса» і за останні декілька днів підприємства, підприємці і просто жителі міста:
    ПрАТ «Нововолитнський ливарний завод», ТзОВ «Завод Промлит», ТОВ «Олія Волині», ТОВ «БРВ –Україна», ПрАТ «ЗПГ», ТОВ «Кроноспан УА», Стемпель Вікторія Леонідівна, Ігнатьєва Мирослава Віталіївна,
    без похвальних власних дописів у фейсбуці переказали на рахунок регіональної лікарняної каси 914 тис. грн., за що від імені жителів міста ми їм щиро вдячні.
    За ці кошти буде придбано апарат штучної вентиляції легень експертного класу та 2 кисневих концентратори для інфекційного відділення, які вже замовлено і їх дійсно будуть використовувати по потребі для хворих, а не як вважаєте Ви « воно там є і ним будуть користуватись»
    Додатково інформуємо Вас і всіх жителів міста : всі операції «Регіональної лікарняної каси» проводяться виключно через банківські установи.
    Також повідомляємо, що в теперішній час придбати необхідне для лікарні надзвичайно важко, тому звертаємося до всіх небайдужих, хто має можливість сам безпосередньо придбати або виготовити вироби для потреб пацієнтів і медичних працівників лікарні (як це зробили ТОВ «БРВ –Україна» та ТзОВ « Дрімко») будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу.

    На скільки всім відомо, Ви не маєте медичної освіти , не є експертом із технічного забезпечення медичних закладів, тому Вам і не потрібно оцінювати стан матеріально-технічного забезпечення лікарні.
    Час загрози епідемії коронавірусу. не час для політичних амбіцій, створення власного політичного рейтингу, а час об’єднатися і єдиною громадою протистояти хворобі.

    Управління КНП « НЦМЛ»

    • Боже, яке убожество. Це Агдисючка на колінках у Мороза писала таку відповідь Борису Карпусу? Якщо Боря для вас ніхто, то для чого така розлога і галімосовєцька відповідь? А якщо реально дрейфите бздуни старі, то сидіть собі на дачах своїх в масках, чешіть сиві міхурі і не заважайте молодим. Вам то ще не довго лишилося. Якщо вірус не доконає, а врятлі, бо зараза до зарази не пристає, то місто на наступних вам кузькіну мать покаже. Ой, як покаже! Не спинити ідею, час якої настав!

  2. Для диванних патріотів:
    Якщо Вам та Вашим друзям дійсно хочеться допомогти лікарні і зокрема інфекційному відділенню , то на даний час вкрай необхідно:
    – маски респіраторні типу FFP3
    – комплекти одягу протиепідемічного ,
    -різні засоби для дезінфекції .
    -різні засоби для дезінфекції .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...