<

Яким буде День міста у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 22.07.2015 / Онлайн /
Перегляди
2
/ коментарі 4

В прямому ефірі в студії “БУГ” були заступник міського голови Лариса Кулікова та начальник управління культури Андрій Шоцький

Остаточні приготування до Дня народження древнього Ладомира тривають. Прибирання вулиць, ремонти доріг та дворів будинків, реставрація пам’ятника князю Володимиру і не тільки.

Чим наповниться свято і як вшановуватимуть тисячоліття з дня смерті Хрестителя Руси у студії “БУГу” розказують Лариса Кулікова та Андрій Шоцький




коментарів: 4
  1. А чому видалили мій коментар??? Треба залишити моє виправлення: “Шотський” на “Шоцький”.

  2. Пишучи про “древній Ладомир” (язичницьке найменування) ви суперечите самі собі, оскільки цьогоріч вшановується 1000-ліття з дня блаженної смерті рівноапостольного князя Володимира, який прийняв Православ’я. Ні про яке “Ладо” (язичницьке божество) тут не має мови.

  3. Ну ти й д…біл, Ваня! Пишуть про День міста – отдєльно, а про тисячоліття – отдєльно!Ти шо в маразмі чи на пенсії? Це новини – а не історичние дослідження. Ладомир – загальновживана древня назва міста!

  4. Цікаво, а коли народився древній Ладомир? В документах існує тільки згадка про його існування, але аж ніяк не заснування (народження).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *