<

У студії«БУГу» Андрій Бокоч розповів про поїздку до США та досвід, який варто переймати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 4.10.2018 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На запрошення Державного Департаменту США в рамках International Visitor Leadership Program помічник народного депутата Ігоря Гузя, керівник Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя Андрій Бокоч три тижні перебував у США. Повернувся кілька днів тому сповнений нових вражень і бажання щось змінювати в країні.

Програма IVLP спрямована на просвітництво учасників обміну. Завдяки короткостроковим візитам до Сполучених Штатів, нинішні та майбутні іноземні лідери та професіонали в різних сферах діяльності знайомляться з країною, її традиціями, менталітетом, розвивають стосунки з американськими колегами, обмінюються досвідом, запозичують найкращі навички та знання.

Щороку близько п’яти тисяч гостей відвідують США за цією програмою, яка триває не довше місяця. Заснована програма ще в 1940-му році. Детальніше про неї можна дізнатися тут.

Як розповів Андрій Бокоч, за такий короткий час вдалося побувати у Нью-Йорку, Вашингтоні, кількох штатах і цікавих містечках. Програма була досить насиченою: робочий день починався о 8-й годині ранку й закінчувався – пізно ввечері. Після того як повернувся в Україну, як розповів Андрій Бокоч, з’явилося багато ідей та цілей. Більше дізнаєтеся з розмови у студії «БУГу».

Про поїздку Андрій Бокоч розповідав також на своїй сторінці у Facebook.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер