<

У студії «БУГ» Віктор Фіщук розповів про ремонт доріг Володимира-Волинського та недомальовані пішохідні переходи у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 4.01.2019 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
2
/ коментарів 7

В гості студії інтернет-видання «БУГ» завітав начальник управління ЖКГ та будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Віктор Фіщук. Розмову із посадовцем вели про зміни, які чекають на володимирчан вже з початку січня 2019 року.

Фіщук детально пояснив, як буде реформований всім звичний ЖЕК та де шукати керуючу контору для будинків, і чи варто такі ж дії проводити головам ОСББ.

“На сьогодні мешканці багатоповерхових будинків стали прирівняні до власників індивідуального житлового фонду. Тобто, їм на праві спільної, сумісної власності належить весь будинок та прилегла територія і з спорудами, які на ній розташовані”, – говорить начальник ЖКГ.

Також основну увагу приділили ремонту доріг, методиці визначення черговості за якою будуть проводити роботи та кошти, які передбачають у 2019 році на це.

На завершення зустрічі, журналісти поцікавилися, як так трапилося, що у місті є недомальовані пішохідні переходи, та навіть подекуди відсутня розмітка взагалі.

“Змушений розчарувати, там не один пішохідний перехід недомальований. Від повороту на Нововолинськ і до залізничної колії по вулиці Луцькій там всього 15 пішохідних переходів, і з них,
якщо я не помиляюся, є в червоно-білій, пластиковій розмітці зробленими лише п’ять. Решта або просто білі, або взагалі не намальовані і стоять знаки. Пішохідна розмітка недороблена”, – розповів про проблему Віктор Фіщук.

Детальніше у відео:




коментарів: 7
  1. добре , що ще раз буде на “Бузі” пан Фіщук , то може він відповість на хоч такі питання , як головний розпоряждник коштів
    1. По дорогам
    – як так сталося , що буквально рік -два дороги в першу чергу ремрнтували і асфалтували до будинків , де живуть депутати міської ради ( депутат від Свободи – Мельник , Мороз , Коба і т.д.
    – як так сталося , що в центрі на вулицях в жахливому стані перебувають тротуари , повністю розвалились цементні бордюри , а тут же на бічних вулицях вулиці Луцької не тільки поклали асфальт , а і поклали за кошти місцевого бюджету солідні поребрики ( хоч це не роблять на інших вулицях) , а в перевулку біля будинку по вул. Ковельській , 71 ” Полігон” навіть поклав костку і навіть влашвував огорожу з труб.
    2. відносно ОСББ” ” мрія”, яку ведуча назвала зразковою . Так дійсно ОСББ , дійсно є “зразковою ” , тільки в напрямку дій , які мають ознаки шахрайства голови ОСББ
    их з питань використання бюджетних коштів як державних , коли встановлювали тепловий лічильник в будинку і так зване ІТП і зараз , коли утеплюють будинок ( дивно , чому до того часу такими питаннями не зацівались силові органи) і є може тому ще ” зоазковим ” ОСББ , бо виділення бюджетних коштів на це ОСББ кришує депутат – порошенківець Цаль-Цалко – він же дутатської голова постійної комісіїз з житлових питань , він же голова фракції ” Блок Петра Порошенка” , він же депутат від цих будинків і він людина близька до мера міста . Так от пан Фіщук , коли Ви вже перестанете теж свого роду кришувати виділення коштів з місцевого бюджету на цей будинок , адже за останні роки вже виділено на цей будинок більше мільйона гривнів платнтків податків , і це ще не кінець і що в місті немає проблем в інших багатоповерхових будинках , і коли мешканці звертаються до Вас особисто , то як правило чують – коштів для вашого будинку немає ,а ???

    • Жук, ти писати без помилок спочатку навчись. Вітька все правильно робить для міста !

      • так Вітька , так правильно далі робити каже Єнот —- для влади… Але треба завжди памятати , що деякі злочини не мають терміну давності і не завжди місцева поліція буде така яка є зараз …

  2. Цікавить доля скандальновідомоі бесхозноі квартири родини Харитоненко( в/м 2)Що повідає про це пан Фіщук?

  3. Один з небагатьох толкових, професіональних та інтелектуальних посадовців! Фіщук, так тримати!!!

  4. Те, що пішохідні переходи не облаштовані всі зноють і без п. Фіщука.
    Хай би він сказав коли наведе лад з переходом хоча б під вікнами Міської ради. Зрозуміло ж, якщо малюють переходи по місту, але не роблять це в самому центрі – в самому людному місці із найбільшим потоком транспорту і пішоходів, – то це свідомо і не випадково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа