<

Про надання землі учасникам АТО, депутатський корпус та сумісництво посад говорили у студії “БУГ” з Олегом Свідерським

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 9.12.2016 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
1
/ коментарів 10

До студії інтернет-видання “БУГ” завітав заступник міського голови, секретар Володимир-Волинської міської ради Олег Свідерський.

Розмовляли про політичну карьєру Олега Свідерського та сумісництво посади “секретар міської ради” і “заступник міського голови”. Також у студії “БУГ” розібрали питання надання земельних ділянок для учасників АТО у межах міста Володимир-Волинський.

Ще одне питання, котре підняли – депутатський корпус 7-го скликання та його ефективність в роботі міської ради. Зустріч завершили традиційно – розмовою про плани на наступний рік.




коментарів: 10
  1. Де взялась така Впевненість???
    Так і не відповів чи буде балотуватись чи ні???

    • Як не відповів? То ж сказав : “Не я один буду балатуватись”. Значить буде :)

      • ну який з Свідерського мер , та що ви, хіба з осла чи осла може вирости лев – ніколи , а подивіться . які рішення приймає останннім часом близька до нього земельна комісія – виділили землю під гаражі біля швейнї фабрики на кабелях , почали будувати гаражі – кабелі порвали , в захисній зоні річки Смоча прийняли рішення будавати будинок , не зовсім справедливо виділяють землю учасникам Ато , роками не вирішуються питання з землею , що є спірною між сусідами , лобуються земельні інтереси місцевих депутатів з владних партій та членів міськвиконкому , а участь Свідерського у скандальній події з участю поліції в теплокомуненерго хіба є достойною як секретаря депутатського корпусу чи просто порядної людини , а ?

        • вибачте описка – читиати з осла чи зайця може вирости лев… далі по тексту…

    • ЯК Саганюк скаже так і буде! Руліть то буде старий до смерти.А Оєжик просто буде мер)))

  2. Адекватний і рішучий! Ну а впевненість у роботі з “громадою” – точно не лишня. Все інше – побачимо, час покаже! Успіху!

  3. Давно тебе знаю, ще з часів, коли відзивався на “Свідер”.
    Виріс.Став самовпевненим…Начальнік))
    Приїжжай на день ліцея, бухнем!

  4. за безпідставне побиття морозом на робочому місці навіть заяви не зробив , а щодо відкликання голосу під час голосування алкогольного питання – то таки правда .

  5. Не дай боже стане мером то буде наглішим за папіка.А той буде далі містом керувати.Не папу на синка міняти треба, а систему

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер