<

На скільки Володимир-Волинський інвестиційно привабливе місто? – в студії БУГ розповіла Оксана Субицька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 11.10.2017 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Під час розмови із Оксаною Субицькою, начальником міського управління економічного розвитку та інвестицій, запитували про заходи з розвитку підприємницької діяльності, які проводяться у місті, а також про інвестиційну привабливість Володимира-Волинського.

Станом на сьогодні у місті налічується 1 700 підприємців. Активно співпрацює з ними управління, ФПП “Бізнес-Центр”, проводяться акції “Купуй Володимир-Волинське” та інші заходи. Про них розповіла Оксана Субицька у інтерв’ю.

Також вона розповіла про громадський бюджет або бюджет участі. Це новинка для Володимира-Волинського. Для реалізації проектів активних громадян з міського бюджету виділено 1 млн 100 тис. грн. Кількість і вартість поданих проектів у 4 рази перевищує цей бюджет. Тому 23-го жовтня буде проведене голосування, в якому має можливість взяти кожен. Після нього і визначаться з проектами, які будуть реалізовувати.

У студії БУГу говорили про проект “Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні”, в якому бере участь Володимир-Волинський, проведення у нашому місті фестивалів їжі та ярмарків, які організовує управління, залучення іноземних інвестицій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер