<

Короновані судді «Княжни Володимира» про титули, оцінку учасниць конкурсу та скільки коштує бути красивою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:06 | 30.03.2020 / Володимир, Онлайн / , /
Перегляди
19
/ 1 коментар

Цьогоріч конкурс краси та грації «Княжна Володимира», який відбувся 8-го березня вражав не лише ефектним шоу, цікавою програмою, а й зірковим складом журі.

Окрім відомих володимирчанам особистостей (викладач ораторського мистецтва Борис Карпус, режисерка народного аматорського театру “Різнобарв’я” Лариса Половньова, співзасновниця конкурсу Марина Веремко), організатори запросили справжніх зірок модельного бізнесу – Анжелу Андреєвську та Катрін Синеньку, з якими журналістам інтернет-видання “БУГ” вдалось поспілкуватися під час антракту.

Список титулів та досягнень цих жінок вражає:

Катрін Синенька – Queen, Top Model of the year 2020, Miss Planet Supreme 2019. Модель, власниця титулів світових конкурсів краси, співвласниця Chameleon Kids Models, викладач дефіле та фотопозування.

Анжела Андреєвська – Mrs Planet 2019/2020, президент The Voguemodel Fashion week, національний директор світових конкурсів краси та моделінгу, власниця Chameleon models.

Які у зіркових журі враження від конкурсу та його організації загалом, чи є в цьогорічних учасниць конкурсу “Княжна Володимира” перспективи у модельному бізнесі – відповіді ці питання можна почути в інтерв’ю.

Анжела та Катрін розповіли про особливості роботи з дітьми в модельному бізнесі, яка вартість участі в міжнародних конкурсах краси, а також висловили свою думку щодо твердження, що бути гарною – дорого.




один коментар
  1. “Короновані” в теперішній ситуації звучить як прокляття.

    Так само як колись в один момент і небо стало незручно називати голубим.
    Все пливе, все міняється…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер