<

Коли розпочнеться опалювальний сезон у Володимирі-Волинському та чи збільшаться тарифи на тепло? У студії «БУГу» знають відповіді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 27.09.2018 / Онлайн /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Як тільки середньодобова температура повітря впродовж трьох діб опуститься нижче 8-ми градусів, то у Володимирі-Волинському розпочнеться офіційно опалювальний сезон. Про це у студії «БУГу» розповів начальник міського підприємства теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» Сергій Коба, а також відповів на ряд питань, котрі сьогодні на часі.

Опалювальний сезон уже не загорами, адже надворі стає з кожним днем холодніше. Так 26-го вересня зранку вуличні термометри у Володимирі-Волинському вказували на позначку у 4 градуси.

Деякі містяни, котрі мають у своїх домівках автономне опалення або ж електрообігрівачі,  уже почали нагрівати житлові приміщення. А коли розпочнеться опалювальний період у клієнтів «Володимир-Волинськтеплокомуненерго»? Чи готове підприємство до зимового сезону? Чи зміняться тарифи на тепло для споживачів? Відповіді на ці та інші актуальні запитання у відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *