<

Ігор Гузь. Місяць роботи народного депутата

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:07 | 17.12.2014 / Онлайн /
Перегляди
1
/ коментарів 13

У четвер 18 грудня о 19:00 в студії “Буг” відбудеться прямий ефір з народним депутатом України – Ігорем Гузем. 

Питання можна вже залишати в коментарях та задавати під час трансляції. Приєднуйтесь




коментарів: 13
  1. Прокоментуйте ваше ставлення до програми кабміну в частині оплати бюджетників, враховуючи катастрофічне знецінення гривні. Чи до пускаэте ви, що керівництво краіни спровокуэ новий Майдан? Чи будете відстоювати принцип професійності на майбутніх виборах місцевих чи партійноі приналежності? Враховуючи те, що на цих виборах ви, маючи найбільшу фінансову підтртмку, ігнорували розумних досвідчених людей.

  2. Чи не вважаєте ви, що в цивілізованій країні премєр який прийняв економіку з курсом 9, довівши до 22 повинен піти у відставку. Спекулятивна складова в цьому процесі, допускаю 2 грв. решта, результат діяльності уряду.

  3. Мене цікавить як Ви почуваєте себе розом в коаліції з масою одіозних депутатів, асаме з тими що кричали Парасюку “Сядь тут тобі не майдан” мені здалося що ви вітали такі гасла колег по коаліції. Друге, чи небоїтесь людського гніву у випадку розчарування виборців щодо Вашої постаті? Третє, чи несете особисто Ви солідарну відповідальність за невдачі і провал реформ Яценюком та Народним фронтом? Якщо виборці вирішать люструвати Вас як депутата, в спосіб аналогічний тому, як Ви люстрували покійного Клімчука? Бумеранги мають властивість повертитися! Дякую!

  4. Яке ваше ставлення до Сапожнікова та Саганюка? Будете їх підтримувати на посаду мерів міст на наступних місцевих виборах? І до речі колі ті вибори відбудуться?

  5. 1. Народним депутатам мало зарплати 6000 грн.,а студентам ВНЗ,які й створили Майдан-700 грн. забагато?Чи не буде третього? 2. Терещук повинен вам дякувати за підвищення по,,службовій сходинці”.

  6. Слава Україні!Що буде з шахтами Нововолинська?

  7. Що за місяць часу було вирішено у вашому окрузі, особисто вами.

  8. Добрий день. Який напрямок роботи на окрузі є для Вас першочерговим?

  9. Чи повернеться хоча би один садочок, перетворений на прокуратуру, центр зайнятості, стардом(будинок престарілих), комбінат, податкову до своїх первинних функцій? Ситуація з народжуваністю покращилась, а от записуватись треба ледь не одразу після пологів. І це турбує, мабуть, не лише нас, нововолинців.

  10. Яка подальша доля 51 бригади? Хлопців знову відправлятимуть в зону АТО?

  11. І яка подальша доля Кроноспану у Нововолинську? Він як труїв так в труїть нововолинців, особливо 15 мікрорайон!

  12. То ви грекокатолик чи ні?

  13. Коли б Яцинюк сказав чесно до виборів що долар буде 17, імовірність його попадання у ВР була б мінімальна.

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com