<

Голова екологічної комісії Віктор Марчак розповів про роботу та перевірку підприємств Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 31.12.2019 / Нововолинськ, Онлайн / , /
Перегляди
2
/ коментарів 8

На нововолинському ливарному заводі провели перевірки та виявили порушення, птахокомплекс «Губин» втсановив власні очисні, Кроноспан готує до запуску нові фільтри, а з приводу роботи олійно-жирового комбінату ведуться переговори.

Про це в студії БУГу розповів голова тимчасової робочої комісії по контролю за дотриманням норм екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища промисловими підприємствами міста, депутат Нововолинської міської ради Віктор Марчак.

Детальніше – у відео. 




коментарів: 8
  1. Олійно-жировий комбінат вже такий “дає фон” у місті, що Пан Курчак відпочиває. І вдень і вночі стоїть той сморід. Якось дуже поблажливо ставиться до цього екологічна комісія.

    • Смердить? Йдіть на прийом до депутатів,пишіть скарги замість коментарів

  2. Там де крутяться ВЕЛИКІ гроші, інтереси простих людей ігноруються. Симулюють запеклу боротьбу з тутешніми “смердючками”…

    • Хто симулює? Цікаво. Як маєте таку інформацію то і нам скажіть. Чи це лише припущення?

  3. Люди піднімать свою пяту точку і шось робіть як ви такі мудрі. Не ждіти поки за вас хтось щось зробить. Шо слабо? Ні не слабо ,просто лінь.

  4. А ви Іра,Євгенія і Sytrus хоч раз ходили на збори чи писали кудись? Чи тільки коментувати любите а як до діла то нема нікого . Не подобається що смердить з олійно-жирового чи кроноспану то звертайтесь зі скаргами. Розуму і сміливості тільки на коментарі вистачає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа