<

Актуальні проблеми шахти №1 “Нововолинська”. Андрій Пилипюк та Анатолій Мухомеджанов

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 27.02.2017 / Нововолинськ, Онлайн / /
Перегляди
49
/ коментарі 24

Журналісти інтернет-видання “БУГ” у телефонному режимі запросили на ефір директора шахти №1 “Нововолинська” та лідера “незалежників” шахти Анатолія Мухомеджанова.

На дебати був запрошений також очільник профспілки “Захист праці” Володимир Власюк, проте він відмовився приймати участь у відкритому спілкуванні. Голова профспілки свою відмову мотивував тим, що не бачить сенсу у публічній дискусії, адже свою думку висловив попередньо.

Розкрадання на підприємстві, перебування на території невідомих осіб у формі, вивезення арки, законність створення профспілки “Захист праці”, – про це та інше у студії інтернет-видання “БУГ” вже сьогодні.




коментарів: 24
  1. Шо Власюк боїшся глянути людям яких ти обливаєш брудом в очі???Як писати гадості то ти ого го козак!!!!!!!! А як на справді то ти і всрав…..ся.!!!!!!! Іди покажи який ти герой !!!!!!!!!

    • Я знаю Власюка і це високопорядна людина. Таких в місті одиниці. А ти пістилка лукава.

      • Не знаю Власюка особисто, та коли був депутатом мав принципову позицію, мабуть таким і залишився, що для мене вітається.

  2. Типова ситуація. Коли адміністрація шахти воює з однією профспілкою (Власюк, “Захист праці”) то завжди їй треба отримати підтримку від іншої (Мухомеджанов, НПГУ)… небезкоштовно, звісно :)))))) я просто в захваті від вітчизняної “профспілкової солідарності” :)))

  3. Мухомеджанов бігає по шахті і збирає підписи з шахтарів під загрозою скорочення!!!
    ШАХТАРІ НЕ БІЙТЕСЯ ПИЛИПА І ЙОГО ПІДСТИЛКУ!

  4. Відмова Власюка сама за себе говорить. Це може означати тільки одне Власюк брехун і боягуз. Це не з під-тіжка брехати, а в прямому ефірі довести свою правоту. Але цікаво про, що може говорити людина яка охороняє підприємство і звинувачує у крадіжках усіх тільки не себе.

      • А може навпаки! Крім Бужанських самих (розумних і роботящих) шахтарів Макарчук усім (потрібний). То може пройдеш курси в Олиці бо саме туди 2 ходки мав цей борець за справедливість. Жодна профспілка, жоден політик не хоче з ним діло мати, навіть Саакашвілі і той одразу зрозумів з ким діло має. Цей роботяга показав вже на відео свою роботу в шахті, чим займається. На місці директора і керівника дільниці взяв би в нього пояснюючу, що він робив замість наряду. Хочеш дати інтерв’ю піди на любе інтернет видання і мели, що хочеш ніхто не забороняє. Але так до слова практично усі хто розрахувався з Бужанки кажуть одне (я розрахувався з того дурдома), а це вже діагноз!

  5. Нема прямої трансляції, нажаль… Щось у директора Пилипюка так й не вийшло, навіть і за гроші…

  6. Закрийте ту дирку.Хватить в неї гроші бюджетні закопувати дороги краще зробіть до Устилуга і УГРИНОВА.Всі хто тампрацює їдуть на шахту виспатись після простою в черзі на Польщу ну і якщо пофартне з дозволу охорони вивезти щось металеве.Оті два добродія давно повинні вісіти на копрі…риляки в пуху ж у обох.Мухометжанову пора зробити харакірі.А Андрюша давно не валявся в гіпсовочній.Лави третій рік немає а вони ще шось неподілять.ТОПІТЬ ЇЇ ЯК ПЯТУ ХВАТИТЬ ДУРУ ГНАТИ.

    • Шановний гість. Ви їздете і їдьте в свою Польщу. Я думаю Вам не тільки дирки в асвальті заважають, але таможніки які у Вас сигарети витрушують. Але є такі люди які хочуть хоть щось зробити, але це не про Вас. Перш ніж щось молоти язиком треба хоть щось в цьому розуміти. Як тільки як Ви кажете ця дирка закриється піднімуться грунтові води і ми побачим де раніше було болото, бо місто Нововолинськ побудований на болоті. На 3 шахті в своїх хатах в підвалах стоїть вода. Район 4 шахти в підвалах стоїть вода. Осталась одна єдина шахта як Ви її називаєте дирка на території міста і може статися екологічна катастрофа, а потім базіки такі як Ви будуть кричати куди дивились, чим думали. Перш ніж, щось закрити поламати треба, щось збудувати.

      • не будьте таким розумним, пане мешканцю. Вода в нього, бачте, в підвалі стоїть. Як на кордоні порядок зробити то буде користь для тисяч нововолинців. А в нововолинських шахт майбутнього немає, тому шахти потрібно закрити!

          • Ні, Оленко! Не закриють кордони! Ще й безвіз дадуть. Будемо їздити в Париж та мадрид! все буде добре. А ось шахти треба закрити.

      • От і потрібно платити гроші за відкачку води!!! Все!!! Немає шахтарів в Нововолинську!!!

  7. Стара зїжджена платівка, як запекло в дупу відразу біжать випрадовуватись. Цікаво коли прийде новий директор і започаткує повний аудит всього майна шахти, ох і буде роботи у правоохоронних органів.

  8. Забув написати, що сам формат зустрічі не правильний. В студіб потрібно запрошувати попередніх деректорів Шостака, Онопрієнка, Ковтуна і Пилипюка, ось хто достовірно може розповіст про стан речей на шахті. Переглянув відеотеку на БУЗі, коли Мухамеджанов знімав попередніх директорів, народ дуже цікаві відео ролики, перегляньте не пошкодуєте. Анатолій Хусейнович скажіть, то коли Ви, були щирий?

    • Та про Що ви кажете?Може ще Стаханова підняти,щоб розповів як вугілля добувається? Ви краще подивіться і зрівняйте директорську ставку і заробіток шахтара-директор бідний,а живе в будинку і їздить на авто,а шахтарик багатий-навіть спецодяг за свої купляє!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер