<

Богдан Приступа. Про майбутні перспективи Нововолинська, про євроінтеграцію та освіту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 7.01.2015 / Онлайн /
Перегляди
5
/ коментарів 16

У четвер 8-го січня о 17:00 в студії “Буг” відбудеться прямий ефір з Богданом Приступою. 

Питання можна вже залишати в коментарях та задавати під час трансляції. Приєднуйтесь




коментарів: 16
  1. Чи були Ви на Майдані у 2013-2014 рр? Як почували себе у ті дні? Революцію Гідності наблизила нас до ЄС. Але – чи готові українці жити за стандартами Європи?

    • На майдані присутнім не був. Не бачу ні розуміння, що таке європейськість ні тим більше розуміння як жити за такими стандартами.

  2. Чим закінчаться шахтарські акції? Дайте відповідь як син голови профкому шахти 9!

    • Окрім сказаного, раджу почати створювати власну “пропозицію”. Тому, що не маючи чітких цифр, обґрунтувань і доказів того що: шахти рентабельні, є місця збуту вугілля, його якість відповідає конкурентним стандартам, є джерела модернізації шахт ітп, усі протести виглядають недолуго й нагадують політзамовлення для розхитування стабільної Західної України. Суха статистика із Польщі: польського вугілля на складах шахт залежується 8 млн. тонн, ще 6 млн. тонн на складах електростанцій, але Польща продовжує купувати по 6,7 млн. тонн щорічно від Росії тому що: польське вугілля нижчої якості, ціна за тону російського 300 зл польського – 550 зл. От і ринкова економіка, ніхто в благодійництво не грається.

  3. 1.Чи голосували ви на парламентських виборах і якщо не секрет то за кого?
    2. Чи можливі інвестиції у Нововолинськ з Польщі, у нас от шахти закривають

    • 1. Самопоміч
      2. Так можливі, але для цього громада повинна мати цікаві ідеї організовані у проекти і тримати ці проекти подалі від чиновників-грантоїдів, а то ні копійки на реалізацію не надійде.

  4. Бачила твої відгуки про заклад громадського харчування. Дуже все правильно! Дякую! За свої гроші ми маємо отримувати краще, ще й при таких цінах.
    Як можемо ми, прості жителі Нововолинська, стимулювати власників кафе і барів до того, аби вони прогресували?

    • Ну певне підказка дуже проста: перестати відвідувати ті заклади, які нічого не роблять для того аби клієнт був задоволений. Ставити для самих себе високі планки і вимагати таких же ж стандартів від інших. На задовольняться малим. Користуйтеся книгою скарг і пропозицій й не бійтесь озвучувати своє незадоволення власникам та офіціантам.

  5. Після невдалих для тебе виборів у 2012 році – будеш балотуватись в міську раду Нововолинська? Бо тут ой як треба свіжа кров! Чи ти вже з польським громадянством?

    • Буду брати участь у політичному житті якщо бачитиму перспективи здобуття важелів для проведення змін. Міський депутат таких важелів не має, може всього лиш писати звернення, приймати громадян, голосувати по совісті, та висвітлювати своїм виборцям підкилимні інтриги міської ради. Але цим ні бюджету не залатаєш ні реформ не проведеш. Ні громадянства ні карти сталого побиту у мене немає, а моє перебування на Україні не перерване.

    • Наркоманія = безвихідь = відсутність перспектив для самореалізації. Із тими хто уже в системі неможливо боротися, можна запропонувати можливість порятунку але перед чим варто створити усі умови, аби нові у неї не потрапили. На жаль створення таких умов не знаходиться ні на моєму, ні міському, ні на обласному рівні.

  6. Українська молодь, що вситься у Польщі буде повертатися додому чи поповнюватиме ряди мігрантів?

    • На разі поповнюватиме ряди мігрантів. До того моменту, поки в Україні не будуть створені єдині, зрозумілі та незмінні правила гри. Доки Україна сама не покаже зацікавленості у поверненні свого інтелектуального або трудового потенціалу з-за кордону.

  7. Всі ваші відповіді розмиті і нейтральні. Але, тим не менше: 1) Як ви відноситесь до визвольної українсько-російської війни 1942-59 років? 2) Ким були ваші родичі у селі Тишковичі, що постраждали від сотника Української Повстанської Армії Антона Приступи і за що? 3) Чи будете ви балотуватися на міського голову Нововолинська, чи банально і просто – на місцевого депутата? 4) Ви сповідуєте комуністичний світогляд свого батька? Та, як ви відноситеся до Небесної Сотні українських патріотів, що полягли на Майдані? Що зв’язує вас і поки іще діючого міського голову В.Сапожнікова? Не нервуйтеся. Дайте правдиві відповіді на всі запитання.

    • Анатоль, навряд чи він щось путнє і правдиве скаже.
      Самі ж чули і бачили, і читаєте, що пише про Майдан і про європейськість українців. Згадайте його в 2012 році, коли балотувався від МЕРІТОКРАТИЧНОЇ партії. Цікаво, де тепер вона?.. Багатообіцяючим таким був, гарно говорив, але напитання відповідав не дуже впевнено.
      Так що хай їзжає в свою Еуропу, там йому ліпше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *