<

Народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі в студії “БУГ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 10.11.2016 / Нововолинськ, Онлайн /
Перегляди
2
/ коментарів 59

10-го листопада, у студії “БУГу” відбувся прямий ефір із народним депутатом Ігорем Гузем.

Видання Конкурент виділило цікаві теми прямого ефіру з Ігорем Гузем:

Ігор Гузь не хоче бути головою міської ради ні Нововолинська, ні Володимира-Волинського, ні Луцька, ні Києва, ні будь-якого іншого міста.

На запитання, чи хоче він бути мером, нардеп відповів: “Мені це не цікаво на сьогодні, мене задовольняє робота народного депутата…Якщо будуть дочасні чи чергові вибори через три роки, я буду балатуватися знову в народні депутати України і буду переконувати виборців мене підтримати”.

Упродовж п′яти років Ігор Гузь працював у мерії Луцька, тож, за його словами, він знає “трошки кухню”.

“В мене є певний досвід, але це абсолютно не входить в мої плани і бажання… Поясню, чому: місто треба знати, тут треба жити, треба розуміти це все… Це не політична діяльність… Все таки робота народного депутата – це політична діяльність, це законодавча діяльність, тут – господарська діяпьність”, – зазначив нардеп.

Народний депутат Ігор Гузь розповів, що з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею у нього приязні стосунки. натомість з головою Волинської ОДА Володимирем Гунчиком спілкування не склалося.

Із його слів, з Ігорем Палицею спілкуються на “ти”, адже тримають постійний контакт

“Ми неодноразово зустрічалися з Ігорем Петровичем (Ігорем Палицею – К.) Це цікава особистість. Молода людина, яка змогла в буремні 90-ті роки разом із Коломойським заробити великі кошти. Це мій земляк, лучанин, який сьогодні очолює обласну раду на Волині та має багато різного роду проектів. Ми зійшлися. Ми з ним на “ти” в багатьох моментах. Є в нас бачення у співпраці в моєму окрузі та з його фондом. Цю роботу ми будемо продовжувати. Є плани. Не можу всього розповідати, але у нас є постійний контакт, якщо не тет-а-тет, то по телефону. Це не означає, що я ходитиму з прапорами”, – наголосив Ігор Гузь.

Він зазначив, що комусь це може не подобатися, але він “не королева краси, щоб всім подобатися”.

Щодо спілкування з волинським губернатором Володимиром Гунчиком нардеп зазначив, що “не склалося”.

“З Гунчиком складніше. На жаль, немає у нас спілкування. Листуємося. Це складна людина, у віці, вже не зміниш… “На жаль, поки співпраці нема. Я не приховую того, що добивався, щоб Володимира Гунчика позбавили посади голови обласної адміністрації. В мене був аргумент. Я знаю, що в певний момент Президент (Петро Порошенко – К.) був головий змінити голову. але наскільки мені відомо, ті люди, яким він пропонував посаду, не були до цього готові”, – сказав Ігор Гузь.

Народний депутат Ігор Гузь заявив, що “наб’є морду” народному депутату Олексію Мушаку від БПП у разі, якщо він винесе на засідання сесії Верховної Ради постанову потаємно, без публічного обговорення.

Йдеться про ситуацію, яка склалася з голосуванням за підвищення зарплат нардепам. Ігор Гузь наголосив, що проект постанови щодо підвищення зарплат внесли за 5 хвилин до голосування без публічного обговорення, тож більшість депутатів не знали про цей пункт і голосували за весь проект бюджету в першому читанні.

“Це була катастрофічно неприємна ситуація. Ми приймали бюджет країни, і за 5 хвилин до процесу прийняття без оголошення з трибуни, місця, без публічного обговорення підсунули та зареєстрували постанову про збільшення депутатам зарплат вдвічі. Я і багато моїх колег, які багато про це говорять, не знали, що ця постанова включена у загальний бюджет. І ми проголосували, думаючи за загальний бюджет”, – наголосив він.

Нардеп Гузь поінформував, що вищезгаданий проект запропонував депутат Олексій Мушак.

“Я йому сказав у Верховній Раді й публічно: “Якщо ще раз таке буде, я йому наб’ю морду”. Хоча мої виборця не люблять, коли депутати б’ються, але за таке я б набив морду, тому що ця людина підставила конкретно мене. Я йому кажу: “Ти хочеш добитися підвищення зарплати? Але ти повинен робити це публічно, як мінімум вийти на трибуну Верховної Ради і сказати”. Тоді це не кіт в мішку. Тоді це рішення публічне”, – резюмував нардеп.

Влада Нововолинська не хоче співпрацювати з нардепом Ігорем Гузем, створюючи перешкоди і йому, і його помічникам.

“В мене немає конфлікту з місцевимим владами ніде. Є певні проблеми в Нововолинську”, – зазначив він.

Зокрема, нардеп розповів про заборону встановлення стендів у держустановах для інформування виборців. Скрізь їх встановили – у Іваничах, у Любомлі, а в Нововолинську – проти. Також Гузь обурюється через те, що створюються перешкоди для роботи його помічників.

“Не треба зі мною гратись… Не треба мене злити і мою команду… Я не збираюся головою битися об стіну. Якщо це буде продовжуватись, я візьму молот і ту стіну розіб′ю к чортовій матері”, – переказав нардеп вітання владі Нововолинська.




коментарів: 59
  1. Що робите для покращення відносин з міською владою Нововолинська?

  2. Що можна зробити з нечистим на руку підрядником таким, як “Сантехмонтаж”?

  3. Ви слідкуєте за розслідуванням справи Литкіної? Чому справа затягується?

  4. Що буде з недобудоаним будинком для військових у Володимирі-Волинському? Як відноситеся до місцевих активістів? Бо у місті до кожного є двобоке сталення

  5. У Володимирі-Волинському на ремонт вулиці гроші добились Ви! Підрядник схалтурив все шо можна, а Ви обіцяли звернутись в Генпрокуратуру. Зараз містяни мають дорогу без асфальту, дощ з снігом і ніяких гарантій що на дорозі буде наведений порядок. Які Ваші наступні дії?

  6. На якокій стадії зараз ваші спроби відновити Зону пріоритетного розвитку? Та що там з законопроектом про зміну термінів перебування в Україні авто з іноземною реєстрацією?

  7. В чому фішка спільних запливів із різними політиками? І до цього ж – футбол з Парасюком тому, що вже холодно плавати?

  8. Ваш фонд започатковує стипендії для молоді, а також проводим конкурси проектів. Чи буде новий сезон проектних конкурсів? Чи може студентська активна молодь виграти ?

  9. Як відноситися до критики? У КМЦ Володимира-Волинського плануєте звітувати?

  10. Нас тут дуже цікавить “обурдка” з ТЕС, яку нібито мали будувати, а вийшло що Голова райради підписав фековий договір.

  11. Зараз масово учасники АТО звертаються до суду з позовами про недоплату одноразової грошової допомоги, яка передбачена щорічно до 5 травня. Так, як соцзабези на місцях не в повному обсязі виплатили кошти бійцям, які на це заслужили. Яке ваше ставлення до цієї ситуації? Чому так склалось? Чи не могли б ви посприяти вирішити дану ситуацію….

  12. У чому саме полягає Ваше “вибивання” коштів на окург? як це відбувається?

  13. Чому звітували саме у Володимирі? Чому не Любомль, наприклад?

  14. Ви вже не вперше на сайті БУГ виступаєте. Чому саме цей інтернет-ресурс: Вас запросили, чи Ви напросилися?

  15. 1. Взимку будете проводити особисті прийоми громадян?
    2. Коли буде новий конкурс проектів від Фонду “Прибужжя”?
    3. У планах просто переобрання в нардепи, чи щось “вище”?

    4. Що необіхдно, щоб закінчилася війна на Сході?…

  16. 1.Яка Ваша позиція до ситуації з шахтою 10?
    2.Що принесе Трамп для України?

  17. Ми звернулись до Вас в приймальню з проханням допомогти з асфальтуванням дороги по нашій вулиці в Нововолинську, а мер відписав, що у Вас як в депутата більше повноважень і Вам простіше задовільнити наше прохання.
    Що нам робити?
    Ми готові внести свою долю і скинемось з кожного дома.
    Поможіть нам заасфальтувати вулицю!

  18. На що ви витратили своїх 12 млн.грн., виділених державою? А якщо витрачено не всі, чи могли б ви допомогти невеличкій вулиці міста Нововолинськ з асфальтним покриттям, так як міській владі не жаль пенсіонерів і просять у них половину від вартості, бо так у них коштів нема…

  19. Незабаром будуть вибори в ОТГ, в тому числі і по Вашому округу.
    Вирішилось питання з Павлівкою, яку не хотіли єднати. В чому полягала головна причина гальмування процесу?
    Які ОТГ ще треба створити, Ваше бачення?
    В чому секрет успішних ОТГ?

  20. А правда, що Ви не будете стояти осторонь питання з дитячим садком у Нововолинську, де зараз сидить 5 прокурорів?

  21. Що в Вашій декларації про доходи саме дороге?

  22. IRON MAN: Ви вірите, що то піде на Волині?
    п.с. Якщо що – то куда записуватись? Готов!

  23. будете ли вы бороться с корупцией в нововолынске?откуда у сапожникова 1 000 000(миллион)гривен?

    • Це не його, єму падбросілі!

  24. Озера перепливали,футбол буде, на Водохреще окунаєтесь.
    А взимку що буде? Сеанс одночасної гри в шахи в стилі Бендера? Чи лижі? Саночки?

    А якщо серйозно – прикро, що люди не хочуть розуміти те, що Ви пропагуєте здоровий спосіб життя (((((
    Може, методи треба міняти?

  25. Я був в АТО в першій хвилі, працюю на шахті, але певно піду назад в АТО, бо тут нема що робити. В приймальні новововолинській написав заяву по допомозі від держави. Ви там будете втручатись? Чи нас знову надурять?

  26. Чому звітування перед громадою проводили втіхаря від громади? Анонси перед своїми запливами робите за місяць, а тут тиша… Ще й в ресторані…

  27. За які злочини можна було би ввести смертну кару?
    тільки давайте без ляляля про демократичне суспільство!

  28. То як з бородою, будете збривати?))))

  29. В Україні масово вирізають ліси. На Волині також. Їдеш дорогою і бачиш везуть величезні колоди.Куди їх везуть, хто продає? Коли буде порядок в лісовій сфері? Можете якось на державному рівні захистити ліси? Кругом бардак.

  30. Ігоре Володимировичу, чому влада не реагує на критику і протести людей. Тепер вже стало модно виходити на різні акції-протести. Шахтарі цілий рік на різних рівнях “кричать” і благають, апелюють до влади. Що я спостерігаю. І міністр Демчишин, і міністр Насалик радо приймаються шахтарів і обіцяють. І на рівні обіцянок все і залишається. Мене здивувала відповідь Гройсмана, який сказав, гроші є, які проблеми, виділимо на шахти, лише, щоб це було не проїдання, а модернізація шахт? Це що знущання з людей? Шахтарі по три місяці без зарплати, а Гройсман на цілу країну каже: нема питань, гроші є. що відбувається взагалі?

  31. То як будете співпрацювати з Палицею? Є вже наміри та напрацювання? Будете разом апелювати до Гунчика?

  32. Що там відбувається з Віктором Борисевичем? Йде на контакт? Сторонський шось дуже вже заяви голосні робить. Будете налагоджувати співпрацю? Чи кожен працюватиме по собі? Ваша позиція?

  33. Розясніть людям, що буде з тими госпітальними округами? Буде 5 округу? Ви обіцяли говорити про це в Києві? Не хотілося б щоб центр з Володимира-Волинського забрали.

    • В Володимирі не лікарня а подвір”я, цент у Нововолинську – це вигідніше: більша територія, більше приміщень, більше місто.

  34. Чи будете в Іваничах “Я люблю Іваничі”. І хто їх там встановлює? Читаю фесбук – якесь спірне питання?

  35. В чому суть Ваших протиріч з владою Нововолинська?Бажання показати *як керувати містом* по прикладу Гройсмана немає?

  36. Коли нарешті займетесь шахтарськими регресами?????

  37. Кого так боїться Насалик, що не хоче на Волинь?
    Може би нарешті почали говорити про відставку? Скільки вже можна тримати таку пародію на міністра?!

  38. 1. Шо там з тою програмою доступне житло для атошників?
    А ще є багато людей, кому треба покращення житлових умов.
    2. Прокоментуєте відставку Міхо саакашвілі?
    3. Ви моніторите питання Каті Литкіної?
    4. Ви не хотіли би стати мером Нововолинська?

  39. Так що ж там не зрослось з фестивалем Володимир? Обмедились відкриттям буквочок і все.
    Стільки шуму і нічого з того.
    Винні покарані?

  40. Наш перший заммера Андрій Миронович не скупився на добрі слова, коли говорив про співпрацю з народним депутатом на каналі СТН
    І то Гузь не так, і то не так, і субвенції не такі пробиває, і помічники в нього обнаглівші хочуть виступати, і місту не помагає як би міг, і бюджету міста від нього ні холодно ні жарко, і ПТУ проти міськради накручує і що тільки не робить ще.
    Політика політикою, а який він Гузь, коли його починають гризти? Конфліктний, конструктивний, злопамьятний чи всепрощаючий?

  41. Вам пишуть багато звернень, серед яких, впевнена, бувають не лише серйозні та трагічні, а й відверто казусні. Поділіться)

  42. Фільм “Волинь” – це сором!
    Його треба заборонити.
    Поможете?

  43. Ви ж самі нею іздите часто, поможіть нарешті не лише простим людям, а й собі, зробіть нарешті дорогу Нововолинськ – Іваничі!!!

  44. І коли ж представники всяких громадських організацій нарешті поїдуть з Вами в Польщу, як Ви нам обіцяли ще в червні?

  45. Підсумки ще рано підводити, але все ж – Ваш успіх року 2016 і що вважаєте ключовою невдачею. Абстрактно не треба, кажіть конкретно.

  46. Варто було народному депутату І.Гузю втрутитися у смердючу справу із “Екопротеїном”, як відразу ж вони вибралися із міста. Що не кажи, а Гузь то таки велика сила, якщо захоче! Коли Ігорю Володимировичу візьметесь за “сапогізм” у Нововолинську? Тобто, за корупцію, кумівство, сватівство, розкрадання бюджетних коштів, “відкати”, повернення КТ “Львівська жінка”, повернення “прокурорського” дитсадка № 9, школи № 6 (ТНЕУ) – де В.Сапожніков захистив кандидатську і докторську дисертації?

  47. Ваше ставлення до молодіжних ініціатив? Володимира-Волинського і Нововолинська

  48. чому Верховною Радою провалена земельна реформа ?

  49. Де зникли гроші, котрі хтось вибив на волинські шахти? Пане Ігорю, чому шахтарі голодують? Ви ж вибили сотні мільйонів на шахти. :))

  50. І як Вам доходи Саганюка і Сапожнікова?

  51. Ви і далі маєте 100 % відвідування пленарних. Що має трапитись, щоб Гузь пропустив засідання?))

  52. Ви нещодавно відвідали Володимир-Волинський район та місце де повинна проходити об’їздна дорога. Наскільки реально реалізувати цей проект, коли та від кого це залежить?

  53. ваше ставлення до законопроекту , який передбачає соціальні і академічні стипендії? що робити студентам?
    чи змінять щось студ.страйкові комітети, як у 90-х? прокоментуйте ситуацію.
    що робити простим студентам? на Вашу думку, це не збільшить кількість корумпованих вишів на Волині?

  54. На вашу думку, які будуть проводитись роботи стосовно сервісної зони в м. Устилузі, та черг які там постійно стоять?

  55. Чи покарано ту особу, котра внесла зміни до Закону за 5 хвилин до голосування?
    Що ви для цього зробили?

  56. Ігоре як Ви ставитесь і Ваша позиція до закону який зараз хочуть продвинути у верховній раді Презумпція невинності поліцейского (підкорюйся а потім оспорюй) ?

  57. Чому ж мінімальна заробітна плата збільшується фактично в 2 рази, а прожитковий мінімум , пенсії -лише мізерно. Хіба це справедливо, Зараз колишні військові, працівники МВС отримують просто таки мізерні пенсії… Коли питання пенсійного забезпечення буде справедливо вирішено. У чому винні ці пенсіонери, що вони не у “той період народились”, чи не “у тому період пішли на пенсію”???

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

23 Квітня, Вівторок