<

З’явилися подробиці «атаки» активістів на НАБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 17.07.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У результаті інциденту під будівлею Національного антикорупційного бюро в Києві нікого не затримали.

Про це у вівторок, 17 липня, повідомила заступник спікера столичної поліції Яна Неруш, передає РБК-Україна.

«У нас інформація, що туди не те, що увірвалися і розбили меблі, як пишуть деякі джерела… Туди підійшла група осіб, вони розмалювали табличку, яка на вході в будівлю висить, червоною фарбою, і там декілька, точної кількості назвати не можу, осіб перебувають біля будівлі. Вони з плакатами з певними вимогами. Будь-яких грубих порушень там не зафіксовано. На місці працює наряд патрульної поліції. Затриманих немає», – сказала Неруш.

Разом з тим керівник управління зовнішніх комунікацій НАБУ Дарина Манжура повідомила, що в приміщенні бюро посилили заходи безпеки.

«Ми бачили, як з вулиці Богданівської так званих протестувальників вантажили в мікроавтобус. Двері, через які вони ввійшли, зараз блокуються. Це двері у громадській приймальні, тобто вони ввійшли через громадську приймальню ніби передати звернення. Ці двері вони виламали й увірвалися всередину. Ще обписали нам табличку на будівлі. Машина поліції стоїть біля центрального входу. Протестувальників немає. Все спокійно», – повідомила вона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер