<

З’явилося відео наслідків ракетного обстрілу під час навчань “Захід-2017”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 20.09.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Під час навчань “Захід-2017” на полігоні під Санкт-Петербургом російський вертоліт Ка-52 несподівано завдав ракетного удару в місце, де перебували глядачі і техніка.

Як повідомляє InformNapаlm, інцидент стався 16-го вересня, коли пара ударних вертольотів Ка-52 в складі екіпажів підполковника Смахтіна А. В. і веденого старшого лейтенанта Волчкова А.С. вилетіла з аеродрому Пушкін Ленінградської області в районі Лужського полігону для виконання навчально-показових стрільб.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=52fikwL39RI

“Перебуваючи на висоті близько 50 метрів, при швидкості 200 км/год, командири екіпажів отримали дозвіл від керівництва навчань “Захід-2017” зайти на бойовий курс і підготуватися до стрільб. У цей момент стався мимовільний пуск трьох некерованих авіаційних ракет С-8 з машини веденого групи, старшого лейтенанта Волчкова.

Випущені ракети розірвалися в безпосередній близькості від глядачів – військових аташе, фахівців військово-промислового комплексу і журналістів. Внаслідок вибуху і осколків поранення отримали три особи. Також пошкоджені дві військові вантажівки”, – повідомляють волонтери міжнародного розвідувального співтовариства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер