<

Звіряче вбивство в Італії: забити до смерті українку міг коханець.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:03 | 30.12.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Італійські слідчі підозрюють, що українку Софію Мельник, тіло якої знайшли в горах, міг вбити її коханець через ревнощі. Чоловік згодом наклав на себе руки.

“БУГ” повідомляв, що у горах провінції Тревізо в Італії виявили тіло перекладачки з України Софії Мельник зі слідами насильницької смерті. Тіло було упаковано в чорний поліетиленовий пакет.

Розтин тіла засвідчив численні удари, які могли бути завдані жінці молотком або палицею із заокругленими кінцями. Окрім цього, є ознаки побиття, але не відкидають, що частина цих ударів та подряпин є наслідком падіння тіла жінки з багатометрової висоти, в балку, де й знайшли її тіло. Є ймовірність, що Софія була ще жива, коли її тіло було викинуто в яр.
Італійські ЗМІ пишуть – українка зустрічалась одразу з кількома чоловіками, інформує Gazeta.ua.

Найдовше, впродовж 16-ти років, загибла жила з італійцем Паскалем Даніелем Албанезе. Іще 9 років поспіль мала паралельні стосунки із 70-річним геологом. Потім з’явився ще й третій. Подруга жінки каже, заради нього вона хотіла розлучитися з Паскалем.

“Паскаль був упевнений у міцності стосунків, що Софія його ніколи не залишить. Але Софія завжди відчувала себе вільною, тому тільки-но вона познайомилася з новим чоловіком – вона побажала залишити Паскаля. Хто цей новий чоловік – я не знаю”, – розповіла подруга телефоном.

Софія зникла. Паскаль укоротив собі віку. Сусіди кажуть, що незадовго до його смерті бачили на подвір’ї багато води, ніби хтось щось мив. Вілла, де він жив з українкою, йому не належала – кредит на житло нібито виплачував друг Софії. Тож поліція називає Паскаля єдиним підозрюваним.

Мама Софії сподівається, що усе це страшні вигадки і її донька жива. Жінка розповіла – щойно повернулася з Італії, де здавала зразки ДНК для експертизи.

“Моя дитина не могла, я Бога прошу і Він мені підказує – чекай, чекай, чекай. І будемо чекати аналізу ДНК”, – каже матір.




один коментар
  1. Шкода жінки. Гріх до добра не доводить. На жаль вона була виразно “грішна жінка”, а не “вільна жінка” як її подруга каже.
    Дуже, ДУЖЕ шкода!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер