<

Звільнили керівника служби місцевих автодоріг Волині, якого підозрюють в організації «схеми відкатів»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 18.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Ігор Свиридов, який обіймав посаду директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», звільнений.

Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на власні джерела.

У пресслужбі Волинської облдержадміністрації цю інформацію підтвердили і повідомили, що Ігор Свиридов звільнений із займаної посади ще з 2-го листопада. Заява на звільнення написана за угодою сторін.

Нагадаємо, на Волині керівництво служби місцевих автомобільних доріг та будівництва викрили в організації «схеми відкатів». До схеми причетні двоє заступників директора ДП «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Їх затримали 16-го листопада під час одержання ними від суб’єкта господарювання неправомірної вигоди в сумі 25 тисяч гривень.

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» створене навесні 2020 року розпорядженням голови ОДА. На посаду директора без жодного конкурсу голова ОДА Юрій Погуляйко призначив Ігоря Свиридова – колишнього регіонала з Донецької області. Після того, як він очолив згадане держпідприємство, на Волині тендери почала вигравати донецька фірма «Данко», яка збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод. А умови тендерів, які оголошувало держпідприємство, були написані так, щоб вигравала конкретна фірма. Крім того, тендер на розробку сайту для ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» також виграла фірма, наближена до Ігоря Свиридова.

Свого часу підприємства, якими керував Свиридов, звинувачували у тендерній змові. А волинські дорожники неодноразово скаржилися на непрозорість тендерів. Ігор Свиридов балотувався до Волинської обласної ради за списками «Слуги народу». Він зізнався журналістам, що цього року відправив свою доньку народжувати до так званої «ДНР», а сам туди їздить, щоб наглянути за своїм триповерховим будинком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа