<

Звільненому за п’янку заможному прокурору з Тернопільщини, дали високу посаду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 7.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Колишнього прокурора Тернопільщини Миколу Петришина, якого звільнили за п’янку на робочому місці та невідповідну поведінку, призначили заступником керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

Про це пише УП, посилаючись на сайт військової прокуратури та Центр протидії корупції.

За даними ЦПК, після скандалу Петришина попросили піти, але згодом призначили заступником керівника спецпрокуратури.

За інформацією антикорупціонерів-активістів, у 30-річного Петришина, за останні кілька років з’явилось 2 квартири, 200-метровий будинок в Києві, земельні ділянки та 4 автомобілі.

Численні статки він пояснив так:

“У мене красива дружина, вона займається бізнесом”.

До слова, Петришин став прокурором Тернопільської області 14-го вересня. У перший же день прокурор влаштував бенкет, на якому змушував підлеглих обіцяти “виконувати будь-які накази”, а якщо вони не будуть підкорятись, то пообіцяв їх “їб*ти як тупих свиней”.

16-го вересня У Києві відбулося засідання дисциплінарної комісії генпрокуратури. Петришину рекомендували подати у відставку. Офіційна причина звільнення – це непорозуміння з колегами, а неформальна – п’янка на робочому місці та невідповідна поведінка.

До призначення прокурором Тернопільської області Петришин обіймав посаду військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер