<

Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня матері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 10.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Дорогі жінки, сердечно вітаю вас зі святом – Днем матері!

Традиційно в другу неділю травня українці відзначають таке зворушливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності та безмежної шани до жінки-матері.

Сьогодні, в такий непростий для нашої країни час, образ матері набуває особливого значення, адже саме вона невпинно молиться за мир, спокій та щасливе майбутнє синів та доньок України.

Мати – не лише вірна берегиня родини, яка самовіддано й дбайливо оберігає сімейне вогнище, а й невичерпне джерело віри і самопожертви, палкої любові та великого терпіння. Шановні жінки, Ваше сердечне тепло та ласка назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву, забезпечують надійний тил протягом усього життя.

Дорогі матері, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури та любові до рідної землі. То ж нехай цей весняний день завжди дарує вам тепло сонячних променів та ніжність весняних квітів.

Впевнений, що Вам і надалі вистачить життєвої мудрості та терпіння, душевної сили, материнської ласки і снаги виховувати дітей гідними українцями.

З повагою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер