<

Звернення до батьків у зв’язку з неблагоприємною ситуацією по поліомієліту в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:35 | 26.10.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 3

У зв’язку з неблагоприємною ситуацією по поліомієліту в Україні (спалаху захворюваності у Закарпатті) проводиться додаткова вакцинація проти поліомієліту у вигляді ІІІ раундів.

І раунд розпочався з 20.10.2015р. по 10.11.2015р. для дітей віком від 2-х місяців до 6 років. Дітям, які не відвідують дитячі дошкільні заклади вакцинація проводиться в приміщенні педіатричного відділення ЦПМСД ( дитяча поліклініка) з 8:00 год. до 18:00 год. і кожну суботу з 9:00 год. до 15:00 год. Діти, які відвідують дитячі дошкільні заклади щеплення будуть проводитись в дитячих садочках.

Вакцина якісна, безпечна та ефективна, Французького виробництва, надана Представництвом Дитячого Фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) у якості гуманітарної допомоги у вигляді крапель та ін’єкцій.

Управління лікарні




коментарів: 3
  1. Розморожена була з Канади. Вона досі знаходиться на карантині і ніде не використвується. В цієї вакцини(Франція) на кожному флаконі є фабричний термоіндикатор, який змінює колір, коли неналежні умови зберігання. Батьки самі можуть дивитись, що саме капають їх дитині.В “неправильної” вакцини внутрішній квадратик кольорового термоіндикатора буде або зливатись з круглим фоном, або буде набагато темніший нього. Якщо світліший – то норма.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер