<

ЗСУ вдарили по Антонівському та Каховському мостах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 8.08.2022 / Новини / , , /
Перегляди
326
/ Коментарі відсутні

8-го серпня українські військові «відпрацювали вогневий контроль», в результаті чого є нові влучання по Антонівському та Каховському мостах.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Еспресо.

«Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали вже кілька діб, на цьому напрямку. Він має свої результати, він має влучення – достатньо поважні – як по Антонівському, так і по Каховському мостах», – наголосила вона.

Гуменюк зауважила, що також на півдні українські військові знищили кілька ворожих баз із боєприпасами.

«І ми уточнюємо, які саме з результатів наші, оскільки ми розуміємо, що рух спротиву на окупованих територіях достатньо потужний», – додала вона.

Інформація про удари по Антонівському мосту з’явилася вночі з 7-го на 8-ме серпня. Її поширили місцеві ЗМІ. Зазначалося, що на мосту знаходилася техніка для його ремонту після попередніх влучень, яка загорілася в результаті успішної роботи HIMARS. Тоді ж з’явилися повідомлення і про вибухи в районі мосту біля Каховської ГЕС

Так звана влада регіону підтверджує удари по Антонівському мосту. Кажуть про пошкодження дорожнього полотна й техніки будівельників. Проте несучі елементи не постраждали. 

Нагадаємо: ЗСУ вдарили по Антонівському мосту в Херсоні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер