<

ЗСУ не відкривали вогонь у відповідь, – штаб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 2.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Позиції українських військовослужбовців на Донбасі за минулу добу були обстріляні 37 разів – у результаті четверо бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook вранці в неділю, 2 квітня.

“Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримувалися режиму тиші і вогонь у відповідь не відкривали”, – відзначили у штабі.
Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямі – по опорних пунктах ЗСУ в районі Березової, по морських піхотинцях поблизу Широкиного, по Водяному. Також українські позиції поблизу Березової, Павлополя і Гнутового були обстріляні з великокаліберних кулеметів.
“На Донецькому напрямку бойовики накривали вогнем опорні пункти ЗСУ поблизу Луганського. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Авдіївки. По позиціях у Верхньоторецькому вівся вогонь із гранатометів, а з великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Кам’янки. Поблизу Авдіївки, Верхньоторецька і Майорського активно діяли снайпери бойовиків, а по українських позиціях поблизу Троїцького вогонь вівся зі стрілецької зброї”, – додали у штабі.
На Луганському напрямку бойовики проявляли мінімальну активність. Позиції поблизу Станиці Луганської обстрілював снайпер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок