<

Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 21.01.2022 / Новини / /
Перегляди
979
/ коментарів 14

Команда російського опозиціонера Олексія Навального показала фото інтер’єра у палаці Путіна під Геленджиком.

Відео під назвою «Золоте безумство.Реальні фотографії палацу Путіна» оприлюднили на YouTube-каналі Навального, пише Громадське.

У першій частині розслідування про палац інтер’єри будівлі показали у вигляді 3D-візуалізацій. Це викликало сумніви в частини глядачів, чи справді інтер’єри такі, як стверджували розслідувачі. У новому відео команда Навального пообіцяла «розставити всі крапки над “i”».

Більшість фотографій інтер’єрів схожі на опубліковані раніше візуалізації. Розслідувачі зазначають, що позолоти та прикраси, наприклад стилізованих російських гербів, насправді було навіть більше, ніж передбачалося.

На знімках і розкішні спальні, і потаємна кімната відпочинку, і спальня Путіна з видом на море, і навіть кімната з жердиною, яку розслідувачі називають «приватним стриптиз-клубом» президента.

Команда Навального пояснила, що фотографії їм «надіслали з будівництва» і уточнила, що вони старі. За словами розслідувачів, одразу після оприлюднення першого відео рік тому в «палаці Путіна» почали ремонт.

Зазначають, що нове відео вийшло в річницю публікації першої частини розслідування 2021 року – «Палац для Путіна. Історія найбільшого хабаря», – яка набрала понад 120 мільйонів переглядів.




коментарів: 14
  1. бред. Якшо він зараз не може цим користатися, то на пенсіі і подавно. Хіба з собою увезе за кордон.

      • ну якшо ти вміеш думати, то поясни, нах якийсь палац людині, яка на х@ю весь світ вертить ?

          • вважаеш, потрібен палац шоб потішити манію величі ? сумніваюсь, однако…

          • Гітлер теж думав що весь світ “вертить” і довертівся, так само і цей скоро довертиться.

          • олежек, місце вангувателя вже зайнято трьохчленом…

        • А нах витрачати більшу частину ресурсів своєї країни на те щоб кошмарити сусідів? коли майже половина населення московії живе впроголодь? Не знаєш? Та тому що він дурачок. Хоч і дуже хитрий. І палаци йому по тій же причині потрібні.

          • ще раз , тільки іншими буквами бо ніц не зрозуміло

          • Щоб це зрозуміти треба мати хоча би середній рівень інтелекту. А для вас я спробую пояснити доступніше – на запитання гостя “нах ху..лові витрачатись на палац, коли він і так володар всього світу, і в нього мол немає манії величі?” – я відповів – “а нах тоді він витрачає більшу частину нєфтєдоларів, які належать його народу, на різні конфлікти з іншими країнами, коли його ж народ бідує?” і зразу ж відповів на своє запитання- “тому що він дурачок, хоча і дуже хитрий і дорогі палаци будує собі теж тому що дурачок.”

          • олежек, шось в тебе з логікою не дюже… “палаци йому потрібні… тому шо він дуже хитрий” вау, олежек, це шедевр !

  2. Ну а якщо з висоти квадракоптера зняти прилеглі території до Києва, де проживають наші “слуги” та їм подібна братва, то, порівняно, “путінський палац” буде виглядати як звичайна сіра хатинка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця