<

Знайшли водія, який на пішохідному переході наїхав на дитину в Луцьку та втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:39 | 11.01.2020 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

“Кілька хвилин тому водій Daewoo Lanos збив дитину на пішохідному переході в селі Забороль і втік”, – таке повідомлення отримали луцькі патрульні 11-го грудня, близько 9-ї години ранку.

Про це інформує сектор комунікації Патрульної поліції Волинської області.

На місці події стало відомо, що 9-річна дівчина, учениця 4-го класу Заборольської школи, рухалась по пішохідному переході. У той момент, коли вантажівка зупинилась, аби пропустити дитину, водій легковика почав обганяти її і скоїв наїзд на пішохода.

На відео, наданому представником компанії, що розташована поруч, видно, що дівчинка падає, а водій легковика їде далі.

Дівчинка ушкоджень не отримала, лише переляк, тож її не госпіталізовували. На місце прибули також слідчий районного відділку поліції та сільський голова Забороля.

Переглянувши відео з камери спостереження та проаналізувавши відео з реєстратора, луцькі патрульні встановили номерний знак автомобіля-винуватця та його власника.

Через незначний проміжок часу автомобіль, що підходив по орієнтуванню, а саме, Daewoo Lanos червоного кольору, виявили на одному з в’їздів у Луцьк та зупинили.

67-річний лучанин не зміг пояснити, чому здійснював обгін фактично на пішохідному переході, також сказав, що не зрозумів, що збив дитину, мовляв, подумав, що та просто спіткнулась, тож поїхав далі.

Чоловіка патрульні притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 122 (ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах) КУпАП та ч. 2 ст. 122 (порушення правил обгону) КУпАП і наклали штраф в розмірі 425 гривень.




коментарів: 2
  1. Взавтра нехай батьки дитини положать її в лікарню,скажуть ,що стало зле після ДТП і вкажуть місце от тоді буде 425грн,відкриють кримінальну справу і т.д.

  2. Таких ідіотів потрібно карати показово, для прикладу іншим ідіотам які обганяють на пішоходних переходах, через суцільну розділювальну лінію і ще й при тому що перед переходом вже зупинився інший транспортний засіб. І цей добре запам’ятає і решта задумається!
    В даному випадку 1 секунда вирішувала чи жити цій дитині…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер