<

Знайшли причетного до нападу на темношкірих студентів у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:47 | 12.08.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Поліція встановила, що 24-річний лучанин має стосунок до нападу на темношкірих студентів. Нині вирішують питання щодо оголошення підозри. Особи інших підозрюваних встановлюють.

Про це під час ефіру суспільно-політичного ток-шоу “Протилежний Погляд LIVE” повідомив головний спеціаліст сектору комунікацій головного управління Національної поліції України у Волинській області Олег Плазовський,- пише Конкурент.

Він додав, що поліція розслідує цю справу за статтею “хуліганство”. Попри це, регіональний координатор уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Віталій Єлов та доктор політичних наук професор кафедри політології Східноєвропейського університету імені Лесі Українки Оксана Ярош зазначили, що, судячи зі слів студентів, правоохоронні органи мали би розглядати і расистські мотиви поруч із хуліганськими. У цьому випадку, якщо особу підозрювали би у порушенні статті 161 (порушення рівноправності громадян, залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії), відповідальність може бути більшою.

Підозрюваному у хуліганстві загрожує до 4 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа