<

ЗМІ знайшли дружину окупанта, яка закликала його ґвалтувати «українських баб»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 16.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
1071
/ 1 коментар

Журналісти встановили фігурантів розмови – російського військового з дружиною – в якій вона, сміючись, заохочує чоловіка «ґвалтувати українських баб».

Як йдеться у спільному розслідуванні «Схем» та «Радіо Свобода», чоловік – в минулому строковик Росгвардії, також служив у полку, який брав участь в анексії Криму росією. З початком повномасштабного наступу на Україну вторгся на Херсонщину. Жінка – виховує їхню дитину в окупованому Криму.

«Схеми» з’ясували, що російський військовий, якому його власна дружина «дозволила» ґвалтувати «українських баб», на момент дзвінка перебував на Херсонщині. Від джерел в українських правоохоронних органах журналістам стали відомі російські телефонні номери співрозмовників, що й дозволило їх ідентифікувати.

«Радіо Свобода» назвала імена фігурантів дзвінка. Це – 27-річний Роман Биковський та його дружина – Ольга Биковська, у дівоцтві – Пінясова. Обоє – родом з Орловської області рф.

Зазначається, що сторінка Романа закрита, а от його дружина ще донедавна активно користувалась соцмережею, проте 13-го квітня видалила сторінку. За інформацією журналістів, Биковський, як мінімум, у 2016 році служив у військах нацгвардії рф.

Окупант не полишив військову справу, а його родина перебралася до окупованого Криму, орієнтовно з 2018 року.

Журналістам вдалося дізнатися, що Роман Биковський пішов служити до десантників, які брали участь в анексії Криму, куди він через 4 роки перевіз власну сім’ю. А згодом – в 2022-му році – пішов воювати в сусідню Херсонську область, де дружина, яка залишилася вдома з дитиною, рекомендує йому ґвалтувати українок.

Крім того, журналісти зателефонували Биковському. Він стверджує, що на записі – не його голос.

«При цьому його голос – такий же, як на «плівках» правоохоронців», – додають автори розслідування.

Голос Ольги Биковської також повністю співпадає з голосом на опублікованому українською спецслужбою аудіозаписі. Вона підтвердила, що її чоловік перебуває у Севастополі, уточнивши, що він лікується у шпиталі після поранення. Де саме – каже, що не знає.




один коментар
  1. громадянка биковська-пенісова віднині буде постійно оглядатися коли виходитиме на вулицю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер