<

Зменшення криміногенної ситуації у Нововолинську: робоча нарада Гузя, Шпиги та Швидкого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 17.09.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Із ініціативи народного депутата України Ігоря Гузя проведено робочу зустріч з керівниками прокуратури, поліції та СБУ, зокрема, начальника управління Нацполіції Петра Шпиги та першого заступника прокурора Волині Віктора Швидкого, на якій піднімали питання щодо зменшення криміногенної ситуації у Нововолинську.

“Вбивства, збільшення поширення наркотичних речовин, вулична злочинність. Все це зростає в геометричній прогресії” – зазначив нардеп Ігор Гузь на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Вжиті протягом півріччя заходи щодо покращення криміногенної ситуації принесли певні результати, але  недостатньо вплинули на зменшення злочинності.

Результати зустрічі:

– ініціювання встановлення у Нововолинську відеокамер зовнішнього спостереження. Не 5-6 як планують наразі, а 50-70 і цей той мінімум який є необхідним. Буду пробувати підключити під цей проект кошти державного бюджету;

– збільшення кількості патрульних поліцейських, у яких недобір по штату і які готові працювати у Нововолинську;

– створення структури на зразок “добровільних народних дружин” для сприяння в діяльності правоохоронним органам;

– ініціювання змін до чинного законодавства. Є суто формальні моменти, як то певні інструкції, затвердження яких розв’яже руки правоохоронцям в боротьбі з поширенням та обігом наркотиків.

Учасники зустрічі зробили акцент на попередженні злочинності у громадських місцях та удосконаленні й посиленні  профілактичних заходів.




коментарів: 2
  1. Ігор Гузь, як кістка поперек горла Сапожнікову В.Б., який ні чого не знає і не відає про такі речі, ще на ТТІ ображається на «Буг» (як висловився проплачений Гузем) та на Гузя розказує байки, що йому ні хто ні чого не розказує і він про ці речі перший раз чує за свої каденції. Дивимося ТТІ та дізнаємося від Сапожнікова, що в нас все гаразд, от тільки шахтарі не хочуть працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер