<

Зловмисник видурив у волинянки 16 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 2.01.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Ковелі зловмисник ошукав жінку, знявши з її картки гроші.

Потерпіла розповідає, що вона на одному із сайтів розмістила оголошення про продаж свого лижного костюма за ціною 1200 гривень, – пише Район.Ковель.

В обідню пору на її мобільний номер подзвонив невідомий чоловік, який хотів купити костюм, ціна його повністю влаштовувала. З ним вона домовилась про всі умови, після чого на «мобілку» той надіслав смс-повідомлення, у якому вказав адресу, куди потрібно переслати костюм.

Також з покупцем жінка домовилась про умови оплати товару. Покупець мав перерахувати всю суму на її банківську картку, номер якої вона йому повідомила і на якій не було коштів.

Ввечері на мобільний номер потерпілої зателефонував невідомий чоловік, який назвався представником банку і повідомив, що переказ коштів здійснює юридична особа і для цього їй необхідно здійснити ряд операцій, на що вона погодилась. Після усіх виконаних нею дій з її кредитної картки шахрайським шляхом було знято 16 тисяч гривень.




один коментар
  1. За тиждень до НР в мене була точно така ситуація: дзвонили з таких тел. 0687562371, 0730718571. розвести хочуть на гроші, будьте обережні!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа