<

Зі США поставлять два судна з вугіллям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:12 | 20.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик заявив, що контракт на поставку антрациту зі США погоджений.

Про повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Попередньо узгоджено контракт на два судна. Вже розроблені зміни з Мінінфраструктури, щоб вони не перетиналися із судами, які слідують із Південно-Африканської Республіки. У нас одна проблема: ціна на антрацитову групу вугілля залежить від того, на який час підписаний довгостроковий контракт”, – сказав Насалик.

У цілому, за словами міністра, з урахуванням наявних запасів і запасів минулого року, коли не стояло питання про переміщення товарів із зони АТО, то на цей час в Україні вугілля практично у два рази більше, ніж у той період.




коментарів: 3
  1. Точніше сказати в Ахметова. То він викупив вугільну компанію в США і зараз купують вугілля тіпа з Америки. А тепер докладніше. Наш славнозвісний президент ( шокладний бізнесмен) поїхав до Америки уклав договір на закупівлю 2 млн. тонн вугілля. Але перед тим пан Ахметов викупив вугільну компанію з річним видобутком 7,5 млн. тонн. Раніше вугілля купували тіпа в Африці, а на справді з Ахметовських шахт на підконрольній території сепарам. Потім всеж таки призналися, що це наш тільки на сепарській території. Потім (наш) Ахметов, щось не поділив з ними і все пішло не так, а може блокада плани завадила оборудки здійснювати. Тепер нова афера але ціна за це закриття наших шахт. Безробітні шахтарі, вся Україна платить за Ахметове вугілля і всі радісні від щастя, що шахтарі не стукають касками з гаслом віддайте наші гроші. Нам розказують про реформи, що не можуть пенсії підвищити зараз, МВФ забороняє давати держпідтримку на шахти. А відібрати в Коломойського приват банк раз плюнути. Запхати в нього в 2015р. 40млрд., в 2016р. 116млрд., тепер ще 38,6млрд., то нормально. Навіть питати в МВФ дозволу не потрібно. З кожного українця по 3500 вложили в приват банк вже розумні люди порахували то це нормально і все в нас буде в шоколаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер