<

Жителю Ратного, який дав 1000 гривень хабаря поліцейському, загрожує до 8-ми років ув’язнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 21.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

45-річний мешканець селища Ратне намагався надати неправомірну вигоду заступнику начальника Ратнівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

Про це повідомили в прокуратурі Волинської області.

Із 24-го по 30-те січня 2019-го року чоловік наполегливо намагався “вирішити” із правоохоронцем, який розслідував кримінальне провадження про крадіжку, питання про повернення вилучених під час санкціонованого судом обшуку в іншої особи нібито належних йому речей.

Про законні шляхи повернення вилученого ратнівчанин і слухати не хотів та неодноразово навідувався й телефонував до заступника начальника відділу поліції з пропозицією залагодити ситуацію за гроші.

Нарешті 30-го січня чоловік надав правоохоронцю 1000 гривень та був затриманий на місці вчинення злочину.

Нині його обвинувачують у пропозиції надання та наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 369 КК України) й подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд.
Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер