<

Жителя Ковельського району, який до смерті побив матір, засудили на сім років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 2.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Житель Ковельського району, який до смерті побив власну матір, проведе за ґратами сім років та три місяці.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, – передають Волинські Новини.

Встановили, що 21 вересня 2019 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс кілька ударів потерпілій, яка сиділа на стільці. Жінка впала на підлогу та після цього намагалася втекти, однак син наздогнав її в коридорі та наніс удар, від якого вона випала через поріг на вулицю. Після цього обвинувачений бив її ногами. Унаслідок отриманих травм жінка померла.

Допитаний у судовому засіданні визнав свою вину. Він розповів, що повернувся після побиття близько опівночі, потерпіла на той момент була живою. Однак, прокинувшись о 04:30 виявив, що вона померла. Після цього він повідомив сусідів, викликав поліцію та швидку допомогу. Обвинувачений щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Чоловік убитої розповів суду, що в день вбивства він перебував на заробітках за кордоном. Йому зателефонувала дочка та повідомила про смерть його дружини. Коли приїхав на похорон, то син розповів, що вдарив потерпілу, оскільки вона була в нетверезому стані. Потерпілий охарактеризував обвинуваченого з позитивної сторони, конфліктів з ним ніколи не мав. Будь-яких претензій до нього немає, а тому просив суворо його не карати та не позбавляти волі.

Суд призначив вбивці покарання у виді семи років та трьох місяців позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа