<

Жителя Ківерцівщини, який вирубав два дуби та побив чоловіка палицею, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 9.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Мешканця селища Цумань Ківерцівського району, який раніше перебував під домашнім арештом за вирубку дерев то побиття чоловіка, взяли під варту.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Волинської області.

Увечері 18-го червня молодик у рідному селищі, втрутившись у конфлікт двох громадян, завдав півтора десятка ударів металевою дубинкою одному з них, спричинивши легкі тілесні ушкодження. 

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні цього злочину й суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Кілька разів працівники поліції, перевіряючи виконання громадянином запобіжного заходу, фіксували його відсутність вдома.

Уночі ж 8 серпня працівники Державного підприємства «Цуманське лісове господарство» виявили факт незаконної порубки двох дубів у Сильненському лісництві. За кермом транспортного засобу, на який були завантажені колоди, перебував підозрюваний.
За клопотанням прокуратури йому змінили запобіжний захід на тримання під вартою.

До речі, у Ківерцівському районному суді перебуває ще і кримінальне провадження про вчинення цим громадянином втручання в діяльність працівника правоохоронного органу та умисне заподіяння ним тілесних ушкоджень правоохоронцю.




один коментар
  1. А чому не беруть під варту варварів які незаконно гектарами вирубують ліси? Чому не перейняти досвід Норвегії?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер