<

Житель Володимира-Волинського каменюкою розбив голову сусідці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:54 | 13.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Літній чоловік постійно конфліктував зі своєю сусідкою, а одного дня взагалі поцілив їй каменюкою в голову. Таким чином про мотиви свого вчинку чоловік був змушений розповідати в суді.

Інцидент трапився наприкінці березня у місті Володимир-Волинський, коли обвинувачений зі своєю дружиною поверталися з гостин. Люди ходили в гості до доньки, аби відсвяткувати день народження онуки, – повідомляє Під прицілом.

По дорозі до будинку люди зустріли свою сусідку, з якою хуліган постійно конфліктував. Сусідка саме забрала свого онучку з дитсадка і йшла з ним додому, коли розлючений сусіда почав її ображати, лаятися на всю вулицю, а потім взагалі схопив за плечі та притиснув жінку до паркану.

Потерпіла вирвалася з рук хулігана і кинулася тікати, однак сусід поцілив їй каменем у голову від чого жінка впала на землю та почала кликати на допомогу.

Маленька онучка потерпілої, яка також стала свідком події, чимдуж побігла додому, аби покликати родичів. На крики вибігла невістка жінки,ю яка побачивши закривавлену свекруху – викликала швидку допомогу. Тим часом нападник з дружиною спокійнісінько пішли собі додому.

Однак цей випадок не залишився безкарним і невдовзі чоловік відповідав за свої дії перед судом.

Він цілком визнав свою вину і навіть просив пробачення у потерпілої. Попри це Володимир-Волинський міський суд призначив йому покарання у вигляді штрафу в сумі 884 гривні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця