<

Жителька Польщі замовила в Україні вбивство свого ексчоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:26 | 7.02.2020 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Затримана в Україні полька планувала вбивство у Польщі свого колишнього чоловіка. За замовне вбивство вона мала заплатити громадянину України 4 тисячі доларів.

Полька, перебуваючи на терені України, планувала вбивство свого колишнього чоловіка, який живе у Польщі. Про це у п’ятницю повідомила речниця Центрального слідчого бюро поліції Івона Юркєвич, – передає Польське Радіо.

За словами речниці, функціонери Центрального слідчого бюро поліції, Столичної комендатури поліції, а також Служби безпеки України запобігли вбивству чоловіка, яке замовила його колишня дружина. Першу інформацію про можливі плани вбивства поліції з Центрального слідчого бюро СБУ переказала на початку грудня.

За інформацією слідчих, жінка, котра перебувала в Україні, прибула до громадянина цієї країни, який взявся за реалізацію замовлення. За вбивство колишнього чоловіка вона мала заплатити йому 4 тис. доларів. Приводом такої поведінки був багаторічний сімейний конфлікт.

Функціонери здійснювали оперативні заходи приблизно 2 місяці, аж до моменту, коли жінку затримали на терені України. Її схопили під час передачі авансу «виконавцю».

Українське законодавство за замовне вбивство передбачає до 15 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер