<

Журналісти “Грошей” розіграли мерів Криму щодо безвізу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:16 | 12.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Журналісти подзвонили чиновникам в Криму з пропозицією зробити українські паспорти для подорожей в ЄС.

Журналісти програми Грошi подзвонили деяким головам міст Криму і запропонували їм зробити українські паспорти для подорожей за кордон, повідомляє ТСН.

“Для того, щоб отримати Шенген, який з літа для українців має бути скасований, кримчанам з російським паспортом треба буде віддати щонайменше 700 доларів, причому таку ціну виставляють “чорні ділки”. Крім того, їм доведеться добиратися Москви або ближніх російських міст, наприклад, Краснодара. Вибратися ж із півострова за кордон офіційно неможливо. Журналісти “Грошей” вирішили дізнатися, як швидко поплічники російської влади готові знову “стати українцями” заради можливості їздити в Європу без віз (насправді візит до країн ЄС, Америки, Австралії для кримчан з російським документом закритий), і подзвонили декільком так званим мерам кримських міст з незвичайною пропозицією”, – йдеться в повідомленні.

Спочатку “пранкери” подзвонили меру Судака Володимиру Сєрову. Чиновник погодився відправити “заявникам” список осіб, яких можуть делегувати в закордонні поїздки, а також їхню візову історію і опис поїздок.

Після цього журналісти подзвонили голові Алушти Галині Огнєвій. Вона, в свою чергу, заявила, що зберегла український закордонний паспорт і погодилася надати список осіб, яких також можна відправити за кордон з “українськими паспортами”.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер