<

Журналістів не пустили на засідання в облдержадміністрації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 22.01.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Журналістів не впустили на засідання в облдержадміністрації, де обговорювали тему обороноздатності області та створення на Волині навчального центру для бійців АТО.

Також на засіданні мав звітувати виконувач обов’язків військового комісара Волинського військового комісаріату Роман Кулик, – повідомляє Громадське.Волинь.

Журналістам пояснили, що засідання є закритим.

«Так, це закрите засідання. Ви мене за язик не тяніть. Не можу я вас запустити сюди», – зазначив головний спеціаліст з питань оборонної роботи апарату ОДА Віктор Шрамко.

«Я прекрасно розумію, що ця тема актуальна, але справа в тому, що ми й не планували запрошувати журналістів на цю нараду. По-перше: на цій нараді працюють люди і звучить інформація для тих людей, які мають доступ до секретної інформації. По-друге: це робоча нарада, на якій тільки напрацьовують певний алгоритм дій, обговорюють пропозиції. І з цієї точки зору ми не запрошували журналістів, аби не було різного трактування тих моментів і тем, про які там буде говоритись», – зазначила начальник відділу інформаційної політики облдержадміністрації Світлана Головачук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа