<

З3 удари по тілу та відкриті переломи: за жорстоке побиття в Камінь-Каширському районі судили чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:49 | 23.01.2020 / Новини / , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

У Камінь-Каширському районі судили обвинуваченого, який до смерті побив іншого чоловіка, завдавши йому 33 удари палицею та топорищем. Вбивця проведе за ґратами вісім років.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду Волинської області, – передає Волинські Новини.

Під час суду встановили, що 11-го квітня 2019 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився у житловому будинку, де умисно наніс не менше 33 ударів палицею та топорищем в ділянку ніг та тулуба потерпілого.

Унаслідок побиття чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, а саме: відкритий перелом обох кісток лівої гомілки з ураженням магістральних судин, закриту травму грудної клітки з переломом ребра, синців, саден та забійних ран обох верхніх та нижніх кінцівок. Від отриманих травм потерпілий помер.

Обвинувачений же свою вину не визнав, зазначивши, що в них з обвинуваченим виник конфлікт, і той погрожував йому ножем, а згодом погрожував вбити свого вітчима, якщо той не дасть йому гроші на алкоголь. Він наголосив, що не наносив 33 удари, а лише близько шести, які не могли привести до смерті потерпілого.

Незважаючи на це, його вина була доведена зібраними в ході досудового розслідування доказами.

Суд призначив йому покарання у виді восьми років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок