<

Жінка з Британії офіційно вийшла заміж за свою ковдру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:25 | 23.01.2023 / Новини / /
Перегляди
231
/ Коментарі відсутні

49-річна художниця Паскаль Селліка вийшла заміж на власну ковдру. Жінка мала стосунки з хлопцем, але як виявилося, він зовсім не проти такого експерименту своєї коханої.

Дівчина описує себе як дуже грубу людину, а от її ковдра – найкраще, що могло з нею трапитися і це істинно найкращі її стосунки, які вона колись мала. Ніякий чоловік не зміг зробити її на стільки щасливою, як змогла ця ковдра.

“Моя ковдра завжди мене підтримувала і допомагала в ті моменти мого життя, коли я це потребувла. Вона чудова і м’якенька, з нею можна постійно обійматися. Я дуже люблю її і хочу запросити людей на урочисту церемонію, щоб вони побачили моє весілля з найкращим партнером у житті”, – розповідає Паскаль.

Відомо, що церемонія проходила 10-го лютого 2019 року. Зірка розповідала про свої плани та вбрання у цей день. Вона хоче прийти в м’якеньких капцях з пухом, сорочці для сну і домашньому халатику. Всіх гостей Паскаль запросила бути в піжамах, щоб створити неповторну атмосферу свята.

До речі, це не перший такий випадок, коли людина виходить заміж або одружується не з людиною, а з якимось предметом. 22-річний житель міста Томськ одружився на піці, яка йому дуже сподобалась. Молодий хлопець прийшов до такого рішення через те, що почувався дуже самотнім і йому більше не було з ким будувати стосунки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер