<

Жінка, чоловік якої повернувся з Італії, встигла відвідати церкву: 19 людей захворіли після контакту з хворою на COVID-19 на Закарпатті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 29.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Серед 51 встановленої контактної особи жінки, що на Закарпатті захворіла на COVID-19, у 19-ти, які контактували з нею, виявлено позитивні результати.

Закарпатський лабораторний центр в Ужгороді отримав попередні результати аналізів, проведених методом ПЛР, контактних осіб закарпатки, у якої підтвердили COVID-19, – інформує в фейсбуці голова Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко.

“Це свідчить про можливе масове інфікування осіб в умовах недотримання карантину!

Усі особи, які визначені, як контактні, перебувають з 23 березня 2020 року у самоізоляції. Стан їхнього здоров’я – під контролем лікарів первинного рівня. Легкі стани лікуються амбулаторно, відповідно до протоколів затверджених МОЗ. У випадку погіршення, їх госпіталізують для надання відповідної медичної допомоги, – пише голово ОДА.

Для підтвердження аналізів, біоматеріали надішлють до Києва у референс лабораторію МОЗУ.

Наразі, на Закарпатті діагноз гострої респіраторної інфекції спричиненою коронавірусом 2019-nCoV, підтверджено вірусологічною референс лабораторією м. Київ, встановлено у однієї особи – мешканки м. Мукачево. Жінка знаходиться на лікуванні в Обласній інфекційній лікарні в Ужгороді. Її стан задовільний.

На Закарпатті підтвердили перший випадок COVID-19 26-го березня в жінки 68-річної жінки, чоловік якої повернувся з Італії. Жінка відвідала парафіяльну церкву 20 та 21 березня.




коментарів: 7
  1. Причому тут квартал? Народ в нас такий, приїхала і до церкви, твою ж. . Вдома щоб сиділа, то теж президент винен???

  2. як же це прокоментує просвітниця Тетяна яка тут писала : Деж шукати спасіння як не в храмі? Схаменіться і йдіть до храму не боячись вірусу на іконах Господа. Невже ваша віра так низько опустилася, що через вірус не підете до Богородиці?

  3. Ви серйозно? Звинувачуєте Ще у тому що людина свідомо не дотрималася карантину? Будь то Ще чи Пе чи ще який небудь… Хіба хтось крім нас зможе самоізолюватися, побути вдома коли це дійсно необхідно?…

  4. В мене питання шо чоловік встиг з нею зробити після повернення, шо вона так щедро поділилась з односельчанами?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця