<

Жашківська громада на Черкащині повстала проти попа, який називає українських воїнів розкольниками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:12 | 22.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
3797
/ коментарі 3

Громада Жашкова на Черкащині обурена поведінкою місцевого священника УПЦ МП, який відмовляється проводити релігійні обряди над загиблими воїнами, бо, за словами проросійських батюшок, начебто ті є «розкольниками».

За словами жителів міста, така поведінка місцевого попа налаштовує людей проти незалежності та територіальної цілісності держави, – пише ua.zmi.

Громада налаштована припинити діяльність Покровської парафії української православної церкви (Свято-Покровської церкви Московського патріархату) на території м. Жашкова Черкаської області.

«Всім зрозуміло, що служителі ЦМП є агентами спец служб Росії. Тут ведеться активна агітація проти України та всього українського», – закликає мати загиблого героя Ігоря Маринчука.

Раніше мер Жашкова закликав людей задуматися, на якій землі вони живуть і до яких церков вони ходять.

«Людина без віри жити не може, людина без віри – це істота. Як та істота, яка прийшла до нас сьогодні», – наголосив міський голова.

Фото на головній – ілюстративне




коментарів: 3
  1. Вся ця вакханалія з чортівською кацапською сектою не припиниться поки ВР не прийме закон ,який забороняє цю ФСБешну структуру на Україні і не требав дивитись на купку фанатів ,яким ці сатаністи в рясах задурили голови .

  2. Це добре, що громада повстала проти священика МП, котрий називає священиків ПЦУ сепаратистами. Але чому на фото храм ПЦУ (я настоятель храму на фото).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа