<

«Жарти про собак смішні, критика доречна»: за слова Брагара вибачилася голова фракції «Слуга народу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:17 | 3.02.2020 / Новини / /
Перегляди
7
/ коментарів 13

Заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук вибачилася за свого колегу та його жарт в бік пенсіонерки про собаку.

Про це депутатка написала на своїй сторінці в фейсбук.

“Під час ефіру на 112 каналі депутат з нашої фракції Євген Брагар дозволив собі абсолютно некоректне висловлювання в бік пенсіонерки, яка телефонувала в студію. Знаю, що Євген вже вибачився за свої слова. Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі лише зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тими, хто матеріально забезпечений (депутатам-мільйонерам, які не соромились отримувати відшкодування за житло в Києві, привіт!)

Ще раз хочу підкреслити: завдання нашої команди – підвищити рівень життя людей настільки, щоб таких дзвінків і підрахунків в прямому ефірі взагалі не було”, – написала Кравчук

Вона також додала, що якщо депутат не готовий до прямих ефірів, то нехай займається законодавчою роботою.

“Від неучасті в ток-шоу ще жоден депутат не помер.

Жарти про собак дійсно смішні. Критика – доречна. Сподіваюся, ця ситуація стане уроком для всіх, хто шукає швидкої популярності.

Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагара. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією”, – пише заступниця голови фракції партії.

Нагадаємо, собаку, якого радив продати «слуга народу», щоб сплатити за газ, знайшовся під Кропивницьким.

“Продавати собак, котів, хом’яків, черепах та інших друзів не треба. Треба звертатися по грошову допомогу, на яку ви маєте право за законом”, – так прокоментували ситуацію в Нафтогазі.




коментарів: 13
  1. Пенсіонерка голосувала за ‘слуг’… Все закономірно, за свою тупість треба платити…

        • до сокак недоходило – але про те що українці бідно живуть бо багато їдять – до цього доходило
          Р.S особисто для мене зеленобокі стають такіж самі як і порохобокі

      • Звичайно МЕНШЕ!!!Літом 2019 за місяць жодного разу не було більше 10 кубів, апо факту 6-8. Але припустимо 10 кубів помножте на 8 грн. =80 грн.так я платила всю весну та літо, а було і 60 і 70 грн. Тепер же прийшла платіжка(а з липня ще попереджено про підвищення тарифу!!! ) так от згідно транспортування КОЖЕН МІСЯЦЬ і в літній період я маю платити транспортування 120 грн. В місяць. Проста математика замість 80 грн. 200 грн. Отже куб тепер в весняно літній період для мене коштуватиме 17-20!грн.А в зимовий на січень місяць мені куб у 2020 з транспортуванням обійшовся в 7.50.грн.При Пєті я цілий рік платила по 8 грн. За куб.!!!!тепер же з квітня по жовтень оскільки в цей період опалення непотрібно і по лічильник максимум 10 кубів я всеодно змушена платити 200 грн. Так що шановний стало дороще більше ніж вдвічі.

  2. Арахамія справжній порохобот як і половина слуг народу які влетіли в верховну раду непонятно як.

  3. Звичайно МЕНШЕ!!!Літом 2019 за місяць жодного разу не було більше 10 кубів, апо факту 6-8. Але припустимо 10 кубів помножте на 8 грн. =80 грн.так я платила всю весну та літо, а було і 60 і 70 грн. Тепер же прийшла платіжка(а з липня ще попереджено про підвищення тарифу!!! ) так от згідно транспортування КОЖЕН МІСЯЦЬ і в літній період я маю платити транспортування 120 грн. В місяць. Проста математика замість 80 грн. 200 грн. Отже куб тепер в весняно літній період для мене коштуватиме 17-20!грн.А в зимовий на січень місяць мені куб у 2020 з транспортуванням обійшовся в 7.50.грн.При Пєті я цілий рік платила по 8 грн. За куб.!!!!тепер же з квітня по жовтень оскільки в цей період опалення непотрібно і по лічильник максимум 10 кубів я всеодно змушена платити 200 грн. Так що шановний стало дороще більше ніж вдвічі.

  4. Ще один приклад того, що корупціонери при владі більш ефективні чим повні ідіоти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа