<

Землю волинських АТОшників хочуть об’єднати під будівництво багатоповерхівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 26.12.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Більшість бійців АТО, які отримали землю, не зможуть самотужки звести на ній дім.

Волинські будівельники пропонують їм об’єднати ділянки під будівництво багатоповерхівок, в яких родинам вояків дадуть безкоштовні квартири. Це лише одна з пропозицій, яку в Луцьку обговорювали на форумі підприємців і влади, йдеться в сюжеті ТСН.

На заклик обговорити стосунки влади і бізнесу відгукнулися і дрібні підприємці, і великі компанії, і навіть іноземні інвестори. Послухати було про що, а от відповідати – нікому. Попри декларовані урядом реформи, запевняють підприємці, ні прозорості, ні полегшення бізнес не отримав. Не поменшало і перевірок. У своїх офісах бізнесмени навіть окремі кабінети для перевіряльників облаштували. Та, попри усе, волинський бізнес демонструє соціальну відповідальність.

Будівельники, до прикладу, пропонують як одночасно і галузь пожвавити, і квартирне питання учасників АТО вирішити. На розданих сотках самотужки збудуються хіба одиниці. Якщо ж ці ділянки об’єднати, компанія зведе багатоповерхівку в обмін на безоплатне житло бійцям у ній.

«У війну, коли країна воює, треба будувати житло, створювати робочі місця, платити податки і давати житло атошникам», – каже керівник однієї з будівельних компаній Руслан Вайман.

Бійці АТО на таку кооперацію погодилися. Підтримати соціальний проект пообіцяла і обласна влада.

«Ми підведемо усі комунікації, щоб у вас не боліла голова, дороги, каналізацію, електрику, воду, ви тільки будуйте», – запевнив голова Волинської облради Ігор Палиця.

Підприємці домовилися створити бізнес-клуб для уніфікації своїх проблем. А місцева влада відкриває бізнес-приймальню аби допомагати ці проблеми вирішувати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер