<

Зелений прапор птахофабрики над садком у Володимирі-Волинському: дискусію продовжують у соцмережах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 8.11.2019 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

7-го листопада під садочком №8 “Вишиванка” у Володимирі-Волинському батьки збирали мітинг в підтримку позиції керівництва садочку щодо співпраці з Володимир-Волинською птахофабрикою, зокрема щодо вивішення прапора «Епікуру» над закладом. На збори прийшло більше 10-ти батьків, які записали відеозвернення і надіслали його БУГу.

Тим часом у фейсбуці активіст Тарас Сватко, який раніше опублікував пост про прапор і порівняв садочок з курячою народною республікою, опублікував текст повідомлення від людини, яка збирала мітинг, як доказ, що до зборів батьків причетні працівники фабрики.

Відеозвернення, яке надіслали БУГу батьки дітей-вихованців садочку.

Нагадаємо, що за словами завідуючої садочком Зоряни Гузь, заклад співпрацює з фабрикою, впроваджуються позитивні проєкти і незабаром в садочку мають встановити дитячий майданчик за кошти Епікуру.

“Нам запропонували співпрацю, соціальне партнерство для садочка в плані розвитку персоналу і впровадження і впровадження позитивних їх корпоративних цінностей. Обіцяли побудувати у нашому садочку спортивний майданчик. Це тільки позитив для дітей. Державний прапор висить значно вище над прапором садочку і Епікуру. Така інсталяція, що в державі приватний сектор і комунальні заклади дотичні однією метою – це здоров’я діток”, – зазначила завідуюча.

Активіста і людей, які долучилися до коментування ситуації у фейсбуці, обурила не співпраця з фабрикою, як зазначили батьки, а сам факт вивішення біля комунального закладу прапора Володимир-Волинської птахофабрики поряд з державним прапором.

Як прокоментували БУГу на підприємстві, вивісити прапор під час урочистого заходу було спільною ініціативою дошкільного навчального закладу та птахофабрики.

Як зазначив активіст Тарас Сватко, на мітинг батьків збирала Орися Мальчевська. Це мати дитини, яка відвідує садок “Вишиванка”, вона присутня на відео.

У повідомленні ідеться про те, що «активісти вирішили маніпулювати громадською думкою і дискредитувати співпрацю садочка з птахофабрикою».

“Доброго дня усім. Звертаємося до вас, як до активних батьків, яким не байдуже в яких умовах навчаються їх дітки в садку. Днями так звані активісти вирішили маніпулювати громадською думкою і дискредитувати співпрацю ДНЗ “Вишиванка” із Епікур. В той час коли ми оплачуємо навчання для вихователів, просовуємо здоровий спосіб життя, матеріально допомагаємо садку, а зараз заявили, що готові власним коштом побудувати сучасний майданчик для наших діток, знайшли ті, хто хоче звести всі ці напрацювання на нуль та вчепилися до такої дрібниці, як вивішений наш прапор на знак декларування співпраці та майбутніх планів.

Активіст, який виступив критиком нашої співпраці, хто він такий? Його дитина ходить в садок? На скільки він знає стан справ в садку? Звичайно, що ні, для нього це піар, та можливість показати себе як людину, яка нібито може вирішити в цьому місті щось. Питання, чому саме дітки садка повинні нести наслідки від того, що дорослий чоловік шукає на чому пропіаритися? Ви згідні з нами? Ми готові захищати з вашою підтримкою співпрацю із садком. Давайте зараз разом піднімемо інших батьків!
Напишіть в свої групи у вайбері, щоб батьки збиралися і були готові зробити відеозвернення, щоб ні активісти, ні журналісти не заважали нормальному функціонуванню садку, не заважали директору садка працювати, а коли їм не подобається співпраця з Епікуром, то нехай самі запропонують інші варіанти розвитку садка, нехай активіст і журналісти які зловили хайп на цих новинах оплатять побудову майданчика, чи навчання вихователів садка. Давайте разом відстоїмо нашу співпрацю? З текстом звернення допоможу. Збір коло садочку сьогодні о 14:00″

Зазначимо, що у цьому повідомленні подали дещо викривлену інформацію щодо попереднього посту Тараса Сватка і новини про прапор на БУГ. Адже дискусія в мережі відбувається не щодо співпраці садочка і птахофабрики, а щодо вивішення прапора недержавної фірми на комунальному закладі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер