<

Зеленський звернувся до українців через загрозу вторгнення РФ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 20.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
901
/ коментарі 2

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців через загрозу вторгнення Росії в Україну.

За його словами, інформація і чутки про вторгнення російських військ об’єднується в логічне питання – “а в чому новина?”, повідомляє РБК-Україна.

“Зараз всі новини та інформаційний простір сповнені схожими повідомленнями про війну з Росією, про те, що вторгнення може початися прямо завтра. А в чому, власне, новина? Хіба це не реальність вже 8 років?

Хіба вторгнення почалося не в 2014 році? Хіба загроза війни з’явилася тільки зараз? Ці ризики існують не один день і зараз вони не стали більше, зараз став більше ажіотаж навколо них”, – заявив Зеленський.

При цьому він додав, що українцям не потрібно панікувати і накручувати себе через новини про можливе вторгнення російських військ в Україну.

“Всім нашим громадянам, особливо похилого віку, потрібно це зрозуміти, потрібно видихнути, заспокоїтися. Всім нашим партнерам бути дієвими, і не на словах. Важлива не тільки інформація про те, що буде робити світ”, – додав Зеленський.

Зеленський також зауважив, що зараз активно нападають не на країну, а на нерви українців, щоб було постійне відчуття тривоги, як і страх у інвесторів. Зокрема, щоб послабити Україну і щоб ” ні ” стало слабкіше; єдиний привід для паніки-що українці через 8 років війни досі піддаються паніці.

Президент також заявив, що Україна не хоче війни, проте повинна завжди до неї бути готова.

“Україна постійно посилює свої оборонні можливості… Ми робимо все для вирішення дипломатичним шляхом, робимо все для настання миру в Україні.”,- заявив Зеленський.




коментарів: 2
  1. перекладаю : коротше, яке було вторгнення до цього, таке й далі буде, чого хвилюватися ?

  2. Першим би тікав на умовні Мальдіви у разі реального вторгнення, разом зі своїми дипломатами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок