<

Зеленський прибув із візитом до США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:03 | 21.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
169
/ Коментарі відсутні

21-го грудня президент України Володимир Зеленський прибув до США з офіційним візитом на запрошення американського лідера Джо Байдена.

Про це повідомляє Укрінформ.

Згідно з програмою, 21-го грудня запланована зустріч у Білому домі української делегації на чолі з Зеленським із вищим державним керівництвом Сполучених Штатів. Очікується обговорення нинішньої ситуації в Україні, а також продовження всебічної двосторонньої взаємодії в умовах протистояння агресії рф.

«Під час візиту Президент Байден оголосить про виділення значного нового пакету допомоги в галузі безпеки, щоби допомогти Україні захиститися від російської агресії», – зауважили у цьому зв’язку в Білому домі.

Пізніше в середу глава Української держави виступить із промовою в Конгресі США на спільному засіданні обох палат, які також прагнуть продемонструвати «рішучу двопартійну підтримку України».

Крім того, заплановані кілька двосторонніх зустрічей Президента України в американській столиці.

Глава Української держави вдруге перебуває у США з офіційним візитом. Вперше він відвідав Сполучені Штати наприкінці серпня – на початку вересня минулого року. Нинішній візит – перша закордонна поїздка Зеленського від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок