<

Зеленський анонсував будівництво ще двох аеропортів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 26.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
445
/ коментарів 5

На сході України та в Закарпатській області незабаром з’являться два нових аеропорти в межах програми «Велике будівництво».

Про це 25 жовтня повідомив президент Володимир Зеленський на форумі «Велике будівництво: авіація і туризм», передає hromadske.

«Ми готуємося до [будівництва] ще двох [аеропортів]. Нещодавно ми розв’язали це стратегічне питання. Ще два нових аеропорти [з’являться] на сході України та на Закарпатті», — заявив глава держави.

За його словами, нині Україна інвестує мільярди гривень у модернізацію регіональних аеропортів.

Йдеться про нові злітно-посадкові смуги та термінали в Чернівцях, Рівному, Житомирі, Кривому Розі, Києві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Херсоні, Вінниці, Полтаві та на Одещині.

Також Зеленський анонсував створення національного українського авіаперевізника, попередня назва якого — Ukrainian National Airlines (Українські національні авіалінії).

Економічну доцільність його створення нам, зі слів президента, підтвердили французькі консультанти.

Глава держави каже, що Україна готова інвестувати у повітряний флот, навантажувати українських виробників та залучати світових лідерів до об’єднаних проєктів з авіабудівництва.

“Ми маємо все необхідне і для цього”, – вважає президент.




коментарів: 5
  1. Один з аеропортів на сході України. Розбомбили два чудові в Луганську та Донецьку а тепер будемо будувати. От нехай тепер самі відбудовують

  2. інвестують мільярди гривень у нові аеропорти… щоб було якнайбільше місць звідки втікати подалі від руських танків..

  3. Я так розумію, що Волинської області на картах України немає, і люди тут не живуть, і аеропорт тут нафіг не потрібен, область яка межується з двома країнами…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер