<

Зеленський звільнив керівників Держуправління справами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:47 | 11.06.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський звільнив керівника Державного управління справами Івана Куцика та його заступника Євгена Сарнацького, натомість призначив Сергія Борзова тимчасовим виконувачем обов’язків керівника ДУС.

Відповідні укази Президента оприлюднено на сайті Глави держави, – пише Zik.

Так, в указі №360/2019 зазначається: «Звільнити Куцика Івана Марковича з посади керівника Державного управління справами згідно з поданою ним заявою».

В указі №361/2019 ідеться: «Звільнити Сарнацького Євгена Володимировича з посади заступника керівника Державного управління справами згідно з поданою ним заявою».

Водночас в указі №362/2019 наголошується: «Заступнику керівника Державного управління справами Борзову Сергію Сергійовичу тимчасово виконувати обов’язки керівника Державного управління справами».

Державне управління справами – єдиний орган з матеріально-технічного, соціально-побутового, лікувально-профілактичного забезпечення діяльності Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів, Ради національної безпеки і оборони та інших державних органів, вищих посадових осіб зарубіжних країн. В управлінні ДУС перебуває понад 60 державних підприємств, установ та організацій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа