<

Зеленський закликав звільнитися керівника Волинської митниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 8.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Президент Володимир Зеленський закликав очільників Чернівецької, Волинської, Львівської та Закарпатської обласних митниць написати заяви про звільнення.

Про це він сказав під час робочої наради в Ужгороді, передає УНІАН.

«Скажіть, будь ласка, якщо ви не можете зупинити контрабанду, чому ви не звільнитесь? Якщо ви не можете це зупинити, чому ви там працюєте?» – запитав Володимир Зеленський.

Після заслуховування доповідей керівників та виконуючих обов’язки обласних митниць (зокрема, Чернівецької, Волинської, Львівської) стосовно боротьби з контрабандою президент ще раз порушив питання про їхні звільнення.

«У нас немає часу… У нас всього п’ять років. Слухайте, це мичання вже отут стоїть. Якщо можна, я думаю, що головні складнощі – це люди. У мене до вас прохання: написати заяви про звільнення», – сказав він.

Також Зеленський запитав у виконувача обов’язки голови Державної фіскальної служби Олександра Власова, чи може він звільнити цих керівників, якщо вони відмовляться писати заяви про звільнення за власними бажаннями. У відповідь Власов спочатку сказав, що «це повинно бути чоловічим рішенням».

На повторне запитання президента керівник ДФС відповів, що зможе їх звільнити.

Варто зазначити, що, крім вище вказаних керівників митниць, Зеленський також звертався до голови Закарпатської митниці, який був відсутній на нараді.

Нагадаємо, у липні 2018 року Волинську митницю ДФС очолив Євген Шелігацький, який свого часу отримав догану за пропуск рекордної партії контрабанди бурштину з України у Польщу. До цього Євген Шелігацький встиг попрацювати на Волинській митниці, а згодом ще й очолював управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Тернопільської митниці ДФС.

https://www.facebook.com/vglagola/videos/10217314895535668/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер